fredag den 11. november 2011

Dukkehus og børnehave

Dukkehus og mange frøplanter. Hvordan løses det? Ja ham min kreative mand følte måske nok det var lidt besværligt og kæmpe sig gennem junglen af nye små planter............ indendørs. Så han gik i gang med at lave mig en børnehave.
og sådan blev resultatet. Det meget fine låg er en terassedør. Og da jeg ikke har superkræfter til at åbne den........ ja så laver han da bare et hejsværk, der går i gang, når jeg løfter på låget. Det er også dejligt højt, så jeg nemmere kan komme til planterne. Så her skal gøres klar til alle de små planter, jeg skal have lavet af alle de mange frø, jeg har fået af jer :) Og mellem os siger jeg bare: "hold op hvor kan der være mange planter".
Og hvor laver jeg så dem. I mit lille "plantetarie", som min kære mand så også lige lavede til fruen. Ja altså ikke på samme tid....... jeg er flink og giver ham en sommer at lave det i. Mit største "problem" er at stoppe ham igen. Eller måske det kaldes luksus. Tak kære mand, jeg elsker mit planteområde, som vi har døbt "børnehaven".

16 kommentarer:

 1. Hold da op du er heldig, det ser godt ud. Ham kan du godt være stolt af ;-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk siger jeg bare, han kan da sit kram den mand! Flot ser det ud og selv arbejdstilsynet vil ikke kunne finde noget at udsætte på det ;o)))

  SvarSlet
 3. Dejligt med sådan en mand;) så du kan få plads til din børnehave, jeg har også haft såden et med vindue... men det var alt for tungt... så det er røget ud igen:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. Kan kun tilslutte mig koret - du er da et heldigt asen :-)

  SvarSlet
 5. Ja jeg er rigtig heldig. Og heldigt for mig, at han syntes det er sjovt og gå og lave alle de projekter konen finder på :):)

  SvarSlet
 6. Sikke en kreativ mand. Det var da et smart sted til de små børn.

  SvarSlet
 7. Hvor er du da heldig.
  Det ser godt ud. Rart med en handy man.

  SvarSlet
 8. Hvor er du bare heldig, at du har sådan en dygtig og sød mand :-)
  Det ser ud til at være en skøn børnehave og plantetarium, hvor du rigtigt kan lave plantebørn.

  SvarSlet
 9. Tak for din hilsen på min blog :)
  Jeg har også næsten lige taget springet ud i Blogland, og har ikke fortrudt det :)
  Det lyder som en dejlig mand du har - dem skal vi passe på :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Hej Lise Lotte.
  Mange tak for din søde kommentar på min blog. Velkommen som ny have-blogger, jeg glæder mig til at følge dig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 11. Det er da guld med sådan en husbond....har du opdaget, at jeg har en blomster/haveblog?? Har ikke været så aktiv p.g.a. min søns død her i sommer, men det kommer...haven er jo terapi.

  SvarSlet
 12. Kære "Lavendel". Må jeg allerførst kondolere med din søn. Det gør mig rigtig ondt. Og ja haven er terapi og det gør jeg selv brug af. Har set din BLOG men bare ikke fået mig tilmeldt som læser. Det har jeg nu:) Glæder mig til at følge dig for den ser godt ud. Mange hilsner herfra :) og ha´ en god dag. Knus

  SvarSlet
 13. Hvor er du heldig med en mand, der næsten ikke er til at stoppe. Sådan nogle hænger ikke på træerne.
  Velkommen her i blogland. Jeg har lagt mig som følger på din blog, og glæder mig til at følge dig.
  Lene

  SvarSlet
 14. Kære Lene. Ja jeg er heldig og skønner på det. I starten var det "min" have, men nu har jeg fået smittet ham :):) så der er kamp om pladsen. Jeg følger også din BLOG, den er godtnok flot. Der har jeg lige lidt og lære. Det driller, men skal nok komme efter det............tror jeg :) Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med børnehaven. Det er da enhver havenørds drøm!

  SvarSlet
 16. Hej Marianne. Ja det er det og lidt nørdet :) Ved det. Men nu er det fyldt op med nye stauder....eller det håber jeg da det bliver....af alle de frø, jeg har været heldig og bytte mig til. Det bliver godt nok spændende og de bliver til noget alle sammen. Og skal nok vare mig for at fortælle, at jeg har en mini børnehave nede på jorden også :):)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...