torsdag den 24. november 2011

Hjælp-BLOGGEN driller

Nu må jeg høre om der imellem alle de søde og klogge bloggere er en, der kan hjælpe mig. Min blog driller. Altså den blinker i et væk, når man går på....dvs blinker i sort. Kan jeg få den til at holde op med det eller er det kun mig, der får det frem, når jeg går på min blog. Kønt er det ikke :):) Jeg er ikke så stærk i det her endnu, så jeg må lige høre, om I kan hjælpe. Det ville være rigtig dejligt. Og nu vi er ved det med ikke at kunne finde ud af det. Hvordan pokker får I jeres flotte billeder til at stå side om side i jeres indlæg. Det er jeg godt nok ikke i stand til :) I kan nok høre jeg har nogle udfordringer. Og jeg har endda købt en fin bog, der skulle hjælpe, men det virker så heller ikke :) Jeg har nok fået drillenisser..... Ha´ en god dag derude:)

5 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte
  Jeg er nok ikke til meget hjælp. Det har jeg ikke oplevet altså at den går i sort og blinker.
  Og det med billederne ved siden af hinanden, det venter jeg spændt på, at du får svar på, så kan jeg også lære det ;o)
  Også god dag til dig.
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg syntes umiddelbart ikke at det lyder så sundt med det sorte blinkeri... men det er ikke noget der sker når jeg (vi) går ind på din blog!

  Nogle gange er det bare noget bøvl at lægge fotos ind, så springer det rundt og har sit eget liv. Jeg kan heller ikke lægge fotos ved siden af hinanden og gider ikke bøvle mere med det. Måske er det du mener de collager vi kan lave ved at hente billedprogrammet Picasa ned, så kan du jonglerer rundt med fotos lige som du lyster!!

  SvarSlet
 3. Hihi nej det er ikke godt og gå så meget i sort, men når bare det kun er mig, så går det nok. Ja jeg bøvler godt nok med de billeder og har også lidt givet op.......og så alligevel ikke. Argh for pokker da, det må da kunne lade sig gøre. Tak for jeres svar, jeg håber der kommer en med de vise sten.

  SvarSlet
 4. Jeg ville ellers gerne ha lidt blink blink i mørket, men jeg tilslutter mig fru Friis, det lyder hverken bekendt eller helt sundt.

  Det med billeder side om side har jeg også bøvlet med. Men hvis de er helt små, kan jeg trække dem hen ved siden af hinanden i redigeringsfeltet og evt. Justere med h/v-margen.

  Held og lykke med det hele, Lise Lotte.

  Ps. Jeg synes nu det ser fint ud

  SvarSlet
 5. Hej Marianne. Kan godt se det med sorte blink ikke er sundt :):) men det gør den altså. Nå jeg lever med det. Selvom det ikke er så pænt og sige, så glæder det mig, at andre også har bøvl med det billedhalløj. Jeg bøvler videre og finder jeg nogen sinde ud af det, kan jeg jo give det videre. God dag derude:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...