torsdag den 17. november 2011

Hvidt nattøj......

Som jeg nok har nævnt er jeg tosset med roser.........og gode køb. Så da jeg havde mulighed for at købe 5 roser til en roses pris, ja så slog jeg til :) Kom til at kigge i Bilka´s online butik. 5 barrodsroser for 169,- kr. Det er da et kup............så må jeg jo se, om det så også er gode roser. Jeg læste i Ernst Jensen´s rosenbog, at han hellere ville købe for 80 kr. glæde end for 40 kr. ærgelse. Og det kan han jo have ret i, det håber jeg så ikke, han får lige i dette tilfælde  :):)
Ja det ser jo ikke ud af meget....... men til sommer er jeg sikker på de bliver flotte. Det skulle gerne gå hen og blive til Rose de Recht.


Mine roser fryser......... og det er jo synd. Så gode råd er dyre. Og da vi ikke har gran nok til alle roser, ja så er hvidt nattøj altså heller ikke så tosset. Kønt er det måske ikke, men om vinteren ses det jo ikke :) Ja ikke fordi jeg ønsker mig en hvid vinter. Det var slemt her hos os sidste vinter. Så den fornøjelse har vi fraskrevet os i år............Rose De Recht


Og til sommer skulle de så gerne se sådan her ud. Og så dufter de helt fantastisk. Den er da smuk..ik´

7 kommentarer:

 1. absolut... en dejlig varm farve :) håber du får held med den

  SvarSlet
 2. Rose de Rescht er heldigvis en af de nemmeste roser, så den skal du nok få held med. Sikken et blomsterflor du kan få, det bliver dejligt.
  Hvidt nattøj ja hvorfor ikke, jeg er nu aldrig så bekymret for mine roser, hvis blot man har sørget for at dække dem til omkring podestedet, så skal det nok gå. Jaaaa dvs. sidste år mistede jeg nogle af mine, men det var fordi de fik rosenstængelsvamp. De fleste lever heldigvis endnu. I er jo også mere udsatte nede hos jer, så idéen er sikkert god nok.
  Held og lykke med roserne.

  SvarSlet
 3. Sikke en flot opstilling du må have lige nu med roser i flonnelsnatkjoler :) Det bliver spændende at se dem uden tøj til sommer.

  SvarSlet
 4. ......velkommen blandt havetosser i blogland - håber du kommer til at føle dig hjemme Lise Lotte :0) Jeg er sikker på at du for fuld valuta for pengene.....og det bliver skønt at se blomstringen til sommer :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 5. Ja det er smukt ikke. Roser i hvide bukser:) Løb tør for gran så dette må erstatte. Jeg havde besluttet mig for ikke og få flere planter/roser i haven......men så faldt jeg lige over disse også. Men NU er det slut :):) Fortsat god søndag derude.

  SvarSlet
 6. Dejligt med Rose de Rescht - har selv to store buske her ved huset, og rosen er ikke til at undvære. Den blomstrer og blomstrer :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt og høre Marlene. Havde det indtryk, at den ikke blomstrede så længe, så nu glæder jeg mig bare endnu mere til sommer :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...