onsdag den 15. februar 2012

Frit valg på alle hylder - X-Faktor

Nu har jeg tænkt over et par dage, hvad jeg skulle vælge her. Tror næsten det må blive en rose, da jeg er så vild med roser.


Jeg har desværre ikke navnet på denne rose, men syntes den er så utrolig flot. Jeg tog billedet i en af de haver, som vi har besøgt. Vi benytter os nemlig flittigt af, når der er havefolk, som er så søde og åbne deres haver og viser rigdommene frem. Hvor er det skønt. Og sikken dog en masse gode ideér man får. Det kan kun anbefales og tage rundt og se andres haver.

Jeg fik have for små 5 år siden og det var på sin vis en smuk have, vi overtog. Der var ikke så mange blomster "kun" grønne buske. Dem har vi også bevaret, men vi har til gengæld plantet en del stauder. Findes der noget bedre end at gå en tur og se og dufte til alle disse kønne planter eller endnu bedre plukke en buket og glæde andre med:)

Det seneste år er haven vokset ikke helt ubetydeligt med roser. Min absolutte yndling er denne:

Lady Emma Hammilton
Og hun DUFTER så man tror det er løgn.
Smuk orange og varm farve og hun blomstre og blomstre til frosten stopper hende.

Har du lyst til at se flere af mine roser - så KLIK på billedet.

16 kommentarer:

 1. Lady Emma Hamilton er fantastisk skøn og velduftende. Den første du viser ligner Little Mermaid, den er jeg fuldstændig vild med, den kan købes hos roses.dk.
  Kig hos Signe, hun havde billede af den for ikke ret længe siden.

  SvarSlet
 2. Kan sagtens følge dinhang til roser - de er simpelthen fortryllende på hver deres vis.

  Den enkle hvide med sine smukke støvdragere er så uskyldsren, ikk´.
  Den fyldte farverige drager og lokker........man kan slet ikke vælge mellem den, vel. Måske derfor man bare må have dem alle, hvis man kunne :o)

  SvarSlet
 3. De er superskønne begge to, på hver deres måde... mums :o)
  Jeg er også flittig besøger af åbne haver... for som du skriver, så får man så meget inspiration og mange gode ideer... Og så tager jeg rigtig mange billeder, dem kan jeg se på igen og igen :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth. Tak for navnet - endnu en til ønskesedlen. Da jeg kiggede min billeder igennem fandt jeg den, syntes den er utrolig smuk.

  Kære Helle. Det er simpelthen så svært og vælge roser. Jeg kan blive ved og ved. Nu var Lisbeth så sød og fortælle mig hvad den hvide hedder, så nu kan jeg ønske mig den:)

  Kære Bettina. Jeg glæder mig simpelthen i år til at de åbne haver starter. Trænger frygtelig til at komme ud og SE haver og få inspiration.

  Ha´ en rigtig god dag alle sammen.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 5. Hej,
  Jeg har givet dig en award. Din blog er skøn at følge oh jeg faldt for historien om navnet. Se venligst hos mig på Regnspovehaven.

  SvarSlet
 6. Hurraaaaaaaa! Eiiii,L-L!!! Du har fået en award! HVor er det bare herlilgt. JEg synes også du er noget helt spevielt. Jeg er så glad for at vi to har fundet hinanden.

  Stort og varm tillykke. Er du i tvivl? Se: http://regnspovehaven.blogspot.com/2012/02/en-award-gives-videre-til-andre.html

  Varmt og kærligt knus til dig fra mig med al den anerkendelse og nærvær, du har foirtjent!
  M

  SvarSlet
 7. PS. rosen for oven er da en NEVADA er det ikke?

  SvarSlet
 8. Kære Anne. Tusinde tak - har også lagt en lille besked hos dig. Det glæder mig rigtig meget, sikken dog en skøn måde og starte weekende på - med en anerkendelse. Så tusinde tak.

  Kære Marianne. Ja tusinde tak. Det kom helt bag på mig, men hvor blev jeg glad. Det er skønt, når der er andre der syntes om det man laver.
  Jeg er også helt utrolig glad for at have lært dig og kende herinde. Det er ikke så sjældendt du har en finger med i spillet, når det tipper lidt her:):

  Rosen er vistnok en Little Mermaid iflg. Lisbeth.

  Rigtig god weekend.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Årh jeg elsker også roser! Der findes så mange skønne eksemplarer og dem du viser er virkelig yndige. Den øverste minder og en der hedder Tommelise, den plejer vist bare at være rød tror jeg.

  SvarSlet
 10. Den rose er da også helt vidunderlig, jeg elsker de enkle roser:-)

  SvarSlet
 11. Kære Prikker i luften. Jeg har fået at vide, at rosen vist er en Little Mermaid, men flot er den i hvert fald. Jeg ville gerne have den i min have, så den er på ønskesedlen.

  Kære Lisbeth
  Ja der er altså et eller andet over de enkle roser. Jeg har den der hedder RUSH, som jeg også syntes er flot. Den er ny, så den skal først rigtig i gang nu til sommer. Det glæder jeg mig til.

  Mange hilsner fra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 12. Du kan ikke selv se om der er koder på, så nu tester jeg lige hos dig.

  SvarSlet
 13. Så dur det også hos dig, ingen koder :o)

  SvarSlet
 14. Kære Lisbeth. Tusinde tak. Hvor har det drillet på det sidste. Godt der er søde bloggere til at hjælpe:)

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 15. Hei og takk for tipset.
  Nå har jeg gått tilbake til gammelt grensesnitt og jeg tror det hjalp.

  Kan jeg be deg å teste nå ,og kan jeg gå tilbake til nytt grensesnitt nå..
  (vet du det)

  Klem fra Marit.

  SvarSlet
 16. Mange takk for hjelpen , du reddet min dag he he.

  Ha en fin ny uke , klrm Marit.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...