fredag den 24. februar 2012

Tak for award :)

Jeg har været så heldig og få en award. Den er jeg rigtig glad for. TAK


Adwarden har jeg fået af Anne fra  http://regnspovehaven.blogspot.com/  og blev bare så glad. For mig betyder det, at der er en af alle jer søde havebloggere, der syntes, jeg havde fortjent sådan en. Tak for det Anne.

Jeg skulle faktisk give den videre til 5 andre bloggere, men syntes det er rigtig rigtig svært, for der er så mange søde bloggere derude, som har nogle fantastiske flotte blogge. Blogge som jeg i den grad nyder og besøge og som jeg også bliver meget klogere af at læse. Det har været så berigende for mig og finde dette fællesskab.

Så derfor vil jeg lade dette være min AWARD til alle jer skønne bloggere. TAK fordi I er der og jeg glæder mig til fortsat at læse jeres skønne blogge :)

God weekend til jer alle ...............................jeg håber på et skønt havevejr, for nu kribler det altså snart for at komme i gang.

TARDA tulipan
Skulle I have lyst til at prøve at frøså, har jeg stadig lidt på lager

7 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte
  Selv tak :o) sådan valgte jeg også at gøre det. Alle blogge er gode, ingen er bedre end andre, vi har bare forskellige måder at gøre det på, forskelligt indhold og planter.

  SvarSlet
 2. Respekt for dit valg, og det er også hyggeligt at besøge dig :o)

  SvarSlet
 3. Tillykke med din award, og fin måde at gi den videre på :o)
  Tulipan tarda er skøn... jeg har den også i haven, og den er meget villig til at sprede sig - så jeg har hvad jeg skal ha ;o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Det var et fint valg. Skal vi så sende videre ;)

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth. Hov så snuppede jeg ideén fra dig, men syntes altså at der er så mange flotte blogge, at jeg ikke kunne/ville vælge, alle fortjener en award. Jeg har virkelig fået så meget ud af denne blogverden og jeg elsker det :)

  Hej Fru Friis. Ja som jeg også skrev til Lisbeth, så er der mange om budet. Der er godt nok mange skønne blogge - din inklusive.


  Hej Betinna. Tak skal du have. Jeg har først sidste år lært den lille tulipan og kende og det jeg især er vild med er, at den selvsår og kommer igen og igen. Og så er den så forårsglad:

  Hej Frøskuffe. Hvis du får lyst til at sende videre er du velkommen. Det skal blot være til 5og de må ikke have over 200 læsere. Jeg kunne ikke vælge, da jeg som sagt syntes, at der er så mange flotte blogge.

  Rigtig god weekend til jer alle.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Tillykke med din award. Den har du fortjent.
  Fin måde du sender den videre på.
  Jeg synes nu det må være nok at sige tak til vedkommende der sender awarden. At sende den videre er jo helt uoverskueligt.
  Hvem skal man vælge....
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 7. Hej Landbohave. Ja jeg syntes altså I er så mange søde bloggere og dygtige bloggere så det er til jer alle sammen. Jeg nyder sådan og læse alle de gode indlæg I laver og lærer tilmed også en masse.

  Ha en god weekend.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...