mandag den 25. juni 2012

Blandede bolsjer mandag morgen

Mandag morgen startede med regn og det kommer og går nok dagen igennem. Fint nok med mig, vi samler vand i tønderne til tørre perioder. Og så kan man jo lige gå en runde i haven inden næste skylle.

Så her kommer lidt blandede blosjer af blomster i haven lige nu:

Gåseurt

Haveklint

Noble Maiden
Pæon White Wings

Bernstein

Blue Moon

Dr. Ingrid

Karen Blixen

Munstead Wood

Salvie

Storkenæb

Hvid dobbelt Storkenæb
Løvehale

Og så er jeg forøvrigt i gang med at tømme mit hvide bed for lyserøde Høstanemoner. De kommer om i forhaven, hvor de passer bedre ind. De er ved at kvæle alt i det hvide bed og det går jo ikke.  

Jeg har stadig en hulens masse Kongelys, Jacobsstiger og  Kæmpe Verbena jeg skal have plads til. Det må blive på CD manér .................. med at skrue dem ned:)

Men først skal det måske lige stoppe med at regne. Ikke at man ikke kan plante i regnvejr, men det er knap så sjovt.
29 kommentarer:

 1. Ja nu har vi vist fået regn nok for denne omgang ;o) Skønne blomster du viser, de ser ikke så medtaget ud af regnen, men måske har i heller ikke fået så meget regn som vi har her ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Nej vi har ikke fået ret meget regn her, vi trængte frygteligt også derfor jeg endnu ikke er så træt af det:) men det bliver jeg nok.

   Ha´ en dejlig dag.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 2. Ja så har vi fået så hatten passer af regn i denne omgang! Vi fik 21 mm i går søndag i Kgs. Lyngby!
  Men hvor har du mange fine ting der blomstrer i haven nu! Den hvor du skriver storkenæb - hvor er den yndig at se på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Ja hold da op, det var meget regn, der kan vi slet slet ikke være med.

   Ja den Storkenæb er bare så yndig og desværre har jeg ikke gemt navnet. Den er fra før den tid, hvor det interesserede mig og vide :)

   Ha´ en dejlig og tør dag.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 3. Dejlige blomster du viser. Suk gider bare ikke mere regn nu. HELE weekenden regn, så kom slet ikke i haven. Øv surt. Er bagefter med at få sat hæk, luget, plantet osv.
  Nå så fik jeg luft... Kan du have en dejlig dag :)))

  SvarSlet
 4. Kære Lena. Ja det er næsten også det værste ved regnen, man kan ikke komme ud og rode. Eller jo det kan man jo godt, men fornøjelsen er nok ikke lige så sjov.

  Godt du fik luft, så kan du komme videre i dagen og gerne med solskin. Hov nu skinner solen sørme her :)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 5. Skønne billeder :O)
  Jeg er særlig vild med billedet af gåseurten og også løvehalen :O)))
  Ha' en god dag :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og i dag er Gåseurten sprunget mere ud, det blev den bare endnu kønnere af. Og løvehalen er speciel, men er glad for den. Den er blot lidt voldsom, måske den skal flyttes lidt. Den egner sig ikke til at stå forrest i et bed.


   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 6. Synes ikke rigtig at jeg kan mærke at sommerferiestemningen indtræffer sig, når det bliver ved med at være 'koldt' og regnvejr. Har da heldigvis tre uger endnu til at forberede mig. Men sommeren må gerne snart komme.

  Høstanemoner er kradsbørstige når de først har fået fat. Håber du kommer dem til livs, for de er heller ikke helt nemme at få alt flyttet af. Men undvære de smukke blomster kan vi jo heller ikke.

  Skønne roser du viser - de ser ud til at stå rigtig flotte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Nej det må du da nok sige. Her skiftevis blæser det og regner. Og gør det ikke det er det simpelthen så mørkt. Men nu lover de sol, så det ville være dejligt.

   Ja jeg troede faktisk, at det var sådan en sød forsigtig blomst den Høstanemone, men nej nej det er den godt nok ikke. Så nu må jeg forsøge og gøre noget.

   Ja mine roser har det godt. Hemmeligheden er, at jeg sprøjter og derudover vander efter alle kunstens regler. Men det der med at sprøjte er jeg ikke helt så glad for, men omvendt vil jeg også gerne have noget ud af mine roser.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 7. Hej Lise Lotte.smukke blomster du viser.din hvide lupin er jeg lidt misundelig på.købte en-men den var gul-ØV!Jeg har også sået kæmpe verbena og har foræret væk til hele nabolaget.
  God dag til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Hi hi de lupiner driller vist rundt omkring. Jeg køber lyserøde og få mørkeblå. Men jeg kan da altid gemme lidt frø til dig af de hvide. Det er så nemt at så lupiner, så det næsten er en skam og købe dem.

   Kh Lise Lotte

   Slet
  2. Hej Igen Jeg vil blive rigtig glad for nogle frø af den
   hvide lupin.knus Jette

   Slet
 8. Gode billeder af dine mange skønne blomster.
  Hvor er Blue Moon dog smuk.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også glad for Blue Moon. Har ellers læst, at den kan være svær og holde i live, men mine overlevede heldigvis vinteren. Og den er utrolig smuk.

   Ha´ en dejlig dag.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 9. Hej. Det ser bare godt ud. De hvide lupiner er meget flotte og det synes jeg også, dine roser er. Mange tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Ja jeg er jo lidt tosset med Lupiner. Har en hel del jeg skal have plantet ud, som jeg har lavet fra frø. Spændende om farverne holder.

   Ha´ en god dag.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 10. Sikke flotte blomster du viser.
  Virkelig smukke billeder.
  Du har fanget Dr. Ingrid utroligt smukt.
  Jeg har den også i haven, men farven kan være svært at få gengivet perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak. Ja Dr. Ingrid er utrolig smuk og jeg har taget en del billeder før det lykkes og få et godt billede. Den lidt orange farve smelter helt ud.

   Ha´ en god uge

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 11. Smukke, smukke roser. Den dobbelte storkenæb er også sød. Den kendte jeg ikke. Håber du får tørvejr til anemoneflytningen, så du kan få det sidste plantet ud. Her har vi haft en særdeles våd søndag, så det blev kun til at få klippet nogle af de afblomstrede stauder tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej May. Ja det kniber lidt med det tørvejr. Lige nu er det stille regn, men det blæser så man ligger vandret. Så nu må solen godt komme frem for jeg har en masse små planter, der skal ud i haven :)

   Kan du have en dejlig uge

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 12. Her har vi også fået masser af regn, i dagevis, kun med lidt ophold og sol indimellem. Nogle af mine portland roser hænger ganske meget med næbbet og pæonen kan ikke li' det.

  Du har godt nok også flotte roser, Munstead wood er bare så smuk, den er i hvert fald på min to-do-liste.

  Også flotte storkenæb. Kender godt det med navnet, der blev væk, fordi man ikke interesserede sig for den slags før i tiden :)

  kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er så tosset, så jeg går ud når det er tørvejr og ryster vandet af roserne :) men det er da ærgerligt at de vælter helt. Pæoner kan jeg ikke hjælpe, de kryber henad jorden.

   Ha´ en dejlig dag, vi satser på lidt sol.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 13. Hvor har du mange smukke roser. Kan godt forstå, at du er ros-o-man :o) Den hvide lupin er også meget smuk. Jeg har købt én for nylig, men den er mere gullig i farven, desværre. Her har vi også fået regn nok for denne gang, hvis du spørger mig, og det er gået ud over både roser og pæoner :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja må erkende, at jeg elsker roser. Så meget at jeg er begyndt og grave dem ned i græsplænen:) for at få plads.

   Mine pæoner er heller ikke vildt begejstrede for al den regn, men indtil nu er mine roser gået fri.

   Og velkommen til min blog. Jeg suser lige over på din og melder mig hos dig også.

   Kan du have en dejlig dag.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
  2. Den er først gal, når man bliver nødt til at flytte til en større have med sine roser/planter ;o)
   Jeg ønsker også dig en god dag - og du er mere end velkommen på min blog.
   Hilsen
   Christel

   Slet
  3. Hihi du har helt ret. Vi joker lidt med det engang imellem, at naboen må afgive noget af sin have, men det skal jo også passes.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 14. uha.... dine roser er langt fremme i forhold til mine, men for satan hvor er dine smukke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim. Tusinde tak. Ja og mine blomster er faktisk også bagud i forhold til så mange andres...kan jeg læse. Men så har vi dem så længere i den anden ende.

   Ha´ en dejlig dag.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...