mandag den 2. juli 2012

Om havevandring til de skønne haver derude

Vi brugte lidt af lørdagen til at besøg haver, som var placeret i nogenlunde nærhed af vores hjem. Sikken dog en masse flotte haver, der er derude. Smukke og kreative og med en enorm gæstfrihed og gode snakke med ligesindede.

Har I lyst til at se med. Her kommer en lille rundtur fra den ene af haverne. Mulighed for at der kommer andre indlæg med andre haver. Hvis I KLIKKER på billederne for stort format, bliver turen endnu bedre.

Denne have ligger helt fantastisk i naturskønt område - tæt på skov og sø - med masser af dyreliv og meget privat. Man kommer ikke sådan lige forbi.

Det var et utroligt gæstfrit par vi besøgte, men det var nu ikke dem, vi mødte som de første til at byde velkommen, men derimod denne skønne lille fætter :)Den var stadig bare en stor hvalp, men meget meget glad for, at der kom gæster, der ville snakke og den fulgte troligt med rundt i haven for at være sikker på, at vi fik set det hele. Ind imellem måtte den så lige grave lidt for at hjælpe far og mor i haven. De var nu ikke helt enige, mor måtte en tur rundt med spade og fylde huller :)Et af mange hyggerum i haven og i skygge. Så her blev gæsterne budt på kaffe, te og kage og en lille havesnak. Det er sjovt, at man kan snakke med vildtfremmede, som om man kender dem, blot fordi man har en fælles interesse.

Og nu kommer der lige lidt billeder fra deres dejlige drivhus, som selvfølgelig var lagt lige i smørhullet med kig til skov og sø. Prøv lige og se den smarte inddeling, de har lavet med rionet. Det var så flot lavet, helt klart en idé vi tyvstjæler. Vi har nemlig bestilt et stort drivhus, så vi var også på udkig efter gode ideér.Og her komme så lidt billeder fra rundturen i haven. Der var så utroligt smukt og med en ro uden lige. Derudover var det så tæt på skoven, så da det også blæste en lille smule, kunne vi høre den smukke musik de store træer frembringer. Dejlig oplevelse.

Så tak for kigget i jeres have. Vi fik en masse gode ideér med hjem.


Kan I have en skøn havedag derude

22 kommentarer:

 1. Det ser herligt ud, og jeg kan kun give dig ret i hvor hyggeligt det er at besøge fremmede haver og mennesker, og mærke den fælles interesse :o)
  Også skønt med nye ideér til et nyt drivhus, det vil jeg glæde mig til at følge med i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis. Vi havde en skøn dag med besøg i flere flotte haver. Ja vi blev enige om et stort nyt drivhus i stedet for udestue - vist også billigere - så det bliver spændende, hvordan det kommer til at forløbe.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 2. Der ser skønt ud. Havebesøg hos andre haveglade er både super hyggeligt og inspirerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina. Vi fik i hvert fald rigtig mange skønne ideér med hjem. Jeg faldt også for en sommerfuglebusk, vistnok en ny slags, som ikke bliver så høje. Den var utrolig flot.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 3. Hej Lise Lotte.Dejlige besøg i havde.Det er altid dejligt at lade sig inspirere fra andres haver.Var selv på havebesøg i går hos Lisbeth (Contryliv) i det dejligste vejr.Fik taget nogle skønne billeder.God dag til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Jeg ville også gerne have været både hos Lisbeth og hos Lone, men de bor lidt langt væk i forhold til os. Det må jeg have tilgode.

   Ha´ en skøn dag.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 4. spændende have, og tak for kikket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja velbekomme Tim. Vi så mange flotte haver, måske jeg viser en mere. Det er en skøn interesse og dele med andre. Sikken en masse flotte haver, der er derude.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 5. Det var en lækker have, tak for turen. Jeg blev lidt vild med clematissen, den er vel nok flot.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Jeg kan godt fortælle dig, at jeg blev syg med det drivhus, måden de havde indrettet sig på. Den Clematis forelskede jeg mig også i, men jeg tror det er en Passionsblomst. Hmmm gad vide hvad jeg så skal lede efter. Det kan jo også godt være en Clematis. Men flot det er den.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 6. Det er altid spændende at komme ud og besøge andres haver og denne her var da velvalgt. Et helt uovertruffent drivhus med flot indretning, hvor var det guf og hvor ville jeg ønske at vi havde plads til sådant et.

  kh Ulla

  SvarSlet
 7. Hej Ulla. Ja jeg siger dig, det var flot. Jeg tyvhugger nogle af deres ideér til vi får vores nye drivhus. Vi har så heller ikke så meget plads, så der ryger lidt god blomsterjord :) men det er ok. Jeg glæder mig til vi får det. Og så kan jeg jo plante lidt blomster der i stedet for :)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 8. Altid dejligt med inspiration. Jeg er helt vild med den lange sti af de mange forskellige fliser...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den sti kunne jeg også godt lide. Godt og få inspirationer med hjem, så har man lidt, når man selv går i gang.

   Ha´ en dejlig dag.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 9. Hvor ser der inspirerende ud, og også meget hyggeligt. Det var et godt valg du havde gjort der.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita.

   Ja der var simpelthen så hyggeligt, man nød og gå rundt i haven og få en snak med værterne og andre gæster. Både hus og have lå perfekt.

   Ha´ en god dag

   Mange hilsen
   Lise Lotte

   Slet
 10. En fornøjelse at se denne dejlige have. Super god idé med det rionet i drivhuset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har fået købt os en nyt drivhus, ikke sat op endnu, men det kommer. Og der har jeg tænkt mig at sætte et rionet op også. Det var virkelig smukt.

   Ha´ en dejlig dag, med masser af solskin.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 11. Åh, ja, RIONET. Det har endnu ikke fundet vej til min have. Men jeg synes det er en fin måde at skabe rum på, særligt, hvis de er bevoksede med noget klatrende.

  Vil lige sige kærligt og varmt: GOD ferie! til dig og din søde mand, Lise Lotte!

  Knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne. Her laver min søde mand klatretårne til mig - det er billigere end at købe dem færdige :) og det er ligeså flotte og gode.

   Tak for din søde hilsen, den kom lige på rette tid og sted. Kender du det, at man engang imellem lige har brug for det ekstra og så kom der lige en sød hilsen fra dig.

   Også en SKØN ferie til dig og dine Marianne.

   Knus herfra :):)

   Slet
 12. Je, det er da virkelig en skøn have, som du har besøgt. Jeg er også helt vild med den flisebelagte gang - det ligner noget fra en engelsk staudehave. Og den store hvid gule rose...wauu
  Tak for kigget:-)

  SvarSlet
 13. Hej lise-lotte det er en clematis har lige købt den ved claematis danmark den hedder Vienetta ligesom isen.. Det var da et helt forrygende drivhus du der var havnet i. Og skøn have.. Jeg har slet ikke nået og se haver i år. Men har lige fundet en som har åbnet endnu som vi vil se på torsdag på vej til Tyskland

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...