lørdag den 3. november 2012

Klikfinger på vinterferie

Nu sender jeg min klikfinger på vinterferie, måske den møder Lisbeth´s klikfinger (Hønneballehaven). Nu er det slut for i år - tror jeg :)

Jeg har købt en lille smule på nettet og lidt i planteskolen. Og jeg har IKKE plads til det. Men om jeg så skal skrue det ned, så skal det være der.

Hos Blomsten og Krukken har købt:

Penstemon Husker Red. Billedet også lånt fra Blomsten og Krukken
Jeg måtte simpelthen eje den, nu jeg har set den nogle gange hos Lisbeth

Solhat Strawberry Shortcake. Billedet lånt fra nettet

Er blevet lidt tosset med Solhatte :)

Hos Susannes Blomstercafé faldt jeg for denne - købt som frø:

Akeleje Chocolate Soldier -Billedet lånt på Susannes Blomstercafe

Ellers har jeg fået købt lidt Solhatte på Planteskolen med 50% rabat. God årstid og købe billige stauder.

Arts Pride

Southen Belle

Cheyenne Spirit  - KØBT som frø

Marmelade - købt som, men syntes nu ikke den ligner
 
Trilobar Praiere Glo - KØBT som frø

Havest Moon

Som I nok kan læse er de 2 Solhatte købt som frø, men ikke et ord om, at jeg ikke har særlig stort held med at frøså Solhatte - vel :)


18 kommentarer:

 1. Kære Lise Lotte
  Det bliver spændende om klikfingeren finder sig i vinterhi, he he ;-)
  Men absolut nogle lækre køb du har gjort, især Strawberry Shortcake synes jeg er rigtig skøn.
  God weekend
  Knus Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rose. Nej det kan godt være det kommer til at knibe. Håber min Solhat bliver ligeså flot, når den engang kommer op til sommer.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 2. Åh ja. Min har næsten ikke varmet op endnu. Men er vildt bagud med mit flytterundt-cirkus i bedene. Der er jo lige kommet et helt folk ind foran. ;;) Så jeg tror også at klikfingeren bliver sendt på tidlig juleferie.

  Lækre lækre plantekøb, du har foretaget, LL, din have må være absolut fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne. Ha ha det kan være klikfingeren når og komme i gang inden længe så. Jeg flytter også stauder rundt så det er en fornøjelse, men tror ikke jeg når så meget mere i år.

   Jeg syntes jeg har en dejlig have, men er ikke modig nok til at vise den frem endnu :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 3. Skønne planter, du har købt. Jeg har også set mig lun på Penstemon hos Lisbeth, men jeg holder stand og venter til foråret med at købe mere.
  Kan godt forstå, at du er vild med solhatte - kan man være andet? I min have vil de ikke rigtigt gro. Har fået fortalt, at jeg skal blande sand i jorden ved plantning, så måske prøver jeg igen næste år.
  Held og lykke med solhattefrøsåningen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christel. Ja jeg er meget spændt på om min Penstemon bliver flot eller den er købt lige sent nok, men det er jo et sats ;(

   Jeg har også haft problemer med Solhatte, men nu er det ligesom de er ved og komme i gang. Derimod har jeg ikke indtil nu haft det store held med at så dem.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 4. Hej Lise Lotte. Sikke nogle gode indkøb. Jeg håber, du får rigtig stor succes med dem allesammen. Jeg synes, det er nogle rigtig spændende planter og håber vi kan få lov at høre hvordan det hele kommer til at gå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Ja nu er de ved og være sat alle sammen, så må sommeren vise om det også lykkes. SÅ kommer der billeder til den tid. Har lavet mig et Solhatte-bed.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 5. Hej Lise Lotte.Ja! den klik finger sidder lidt løst rundt omkring.Men dejlige køb du har gjort.
  Jeg er også blevet vild med solhat,men har kun købt planter.
  Nu holder jeg også pause for i år,og nyder det inden døre.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja mon ikke den gør. Jeg lovede mig selv ikke og købe og så så meget i år. Men ingen af dele har jeg kunne overholde. Men hyggeligt er det. Men nu er det også ved og være vinterpause her.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 6. Hvilke skønne planter og frø din finger har klikket sig til. Utroligt så mange fine solhatte der findes. Forstår godt at det er svært at lave være med at købe. Held og lykke med frøsåningen - krydser fingre for, at det lykkes for dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Ja hvis det alt sammen lykkes, så får jeg mange flotte planter. Men nu har jeg jo ikke den helt store lykkelige erfaring med at så Solhatte, så det bliver spændende.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 7. Kære Lise Lotte
  Jeg tror da de har mødt hinanden vores klikfingre. Din klikfinger har også klikket på flere skønne planter, men jeg tror alligevel at solhattene fra planteskolen vinder i denne omgang. Sikken en masse fine, du har fået fat i, jeg håber det lykkes med frøsåningen og at få plads til dem :)
  Til foråret må du hellere tage ud til Stouby Stauder og købe Penstemon Raven, der er så vidt vides ikke så langt fra dig, er det ikke rigtig?
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja det bliver spændende. Håber altså det lykkes. Er blevet vild med de Solhatte. Og så den fine Penstemon jeg har fået fat i også. Ja Stouby Stauder ligger ikke så frygtelig langt fra mig. Så hun får helt sikkert besøg igen til foråret.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 8. Skønne planter og den pestemon forstår jeg udmærket, at du også vil have fingre i. I år bliver året, hvor du får succes med at så solhatte! Vi tror på dig Lise Lotte!! Skal nok følge din foretagsomhed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Tak Bente. Jeg fortæller lige min frø-børnehave hvad du har sagt. Så har de bare og rette sig efter det :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 9. Den klikfinger er vist ikke til at styre uanset hvad man gør ved den... det er bare sådan et indtryk jeg får når jeg læser blogge... hæ hæ :o)
  Men pyt, det er nogle lækre planter du har klikket dig frem til, så det går nok det hele ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bettina. Nej det må jeg nok indrømme. Lige meget hvor meget jeg lover mig selv og holde mig i ro, så lykkes det ikke særlig godt :) men det er jo en del af passionen ved at være havenørd.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...