tirsdag den 6. november 2012

Look Good - Feel Better

Ernst Jensen fangede min interesse for denne rose. Han talte så varmt for rosen, at jeg måtte have den i min have.Look Good - Feel Better


Ikke alene er det en smuk rose - en del af beløbet, når man køber denne rose, går til Kvinder med kræft. Jeg købte 2, de er nemlig ikke så store og egner sig til store krukker. Så dem glæder jeg mig til at se i blomst til sommer. Håber da de overlever vinteren i krukker.

Rosen er en Poulsen Rose fra 2009.

20 kommentarer:

 1. Kære Lise Lotte
  Så fik du lige støttet et godt formål og fik selv en skøn rose til haven. Held og lykke med den.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja det er rigtigt. Det er også vigtigt og huske og støtte de formål.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 2. Den er vel nok smuk. Og at man samtidig donerer penge til et godt formål er et stort plus.
  Hvis potten står et beskyttet sted vinteren over, mon så ikke den overlever?
  Knus Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christel. Den er smuk, så håber den klarer det. Den står i et redskabskur med klart tag, så håber jeg det går. Eller også ryger den i drivhuset.

   Jeg syntes, at det er vigtigt at støtte de formål. Har selv haft sygdommen tæt inde på livet og mistet, så derfor er det vigtigt for mig at støtte der, hvor jeg nu kan.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 3. Så skjønn denne rosen var. Den minner
  litt om en rose jeg kjøpte i sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Unn. Ja den er endnu flottere, når man ser den i virkeligheden. Den har en smuk mørk rød farve.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 4. smuk rose, godt formål og Poulsen plejer at være garant for kvaliteten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja smuk rose og et smuk formål, der vist ikke kan støttes nok. Og Poulsen roser plejer og være en god garant for kvalitet, så jeg glæder mig til at se den i blomst.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 5. Hej Lise Lotte.Smuk rose du har fået købt.Og at du så samtidig støtter en god sag
  gør det jo endnu bedre.Hvis du har et drivhus,så sæt dem der ind.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Lige nu kommer den i et skur ved klart tag, så den får lys, men ikke kulde. Ved dog ikke om jeg kan holde frosten uden, men prøver og dække potterne lidt. Ellers har jeg også et drivhus, men det er vist koldere.

   Knus Lise Lotte

   Slet
 6. Hej Lise Lotte. Jeg synes, også det er en smuk rose og vil også anbefale at du sætter den ind i drivhuset, hvis du har sådan et! Rigtig god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Hmm måske jeg skulle flytte dem fra skur til drivhus. Men er det ikke koldere, men omvendt er det måske nemmere og varme op, hvis der bare er lidt sol/varme i luften.

   Ha´ en rigtig god dag.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 7. Uden at vide så meget om roser, tror jeg da, at den ville elske det lys, du får ind af drivhuset. Roser er jo temmelige hårdføre, men det at den står beskyttet i dit drivhus og får lys, tror jeg, vil få den til at blomstre et godt stykke ind i vinteren. Så snart solen er fremme, er der jo behageligt i et drivhus. Vi fik kaffen i udestuen i går 19° var der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Lyder nu meget fornuftigt. Kan godt være den skal flyttes derned. Vi fik frokost i weekenden i drivhuset, men 19 gr. kan vi altså ikke komme op på, men vi nyder det. Vi har ikke nogen udestue, så drivhuset udgør også et driverhus :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 8. Lise Lotte du kan jo evt. pakke krukken ind i et gammel tæppe, sækkelærred eller lignende. Det kan jo godt se pænt ud alligevel. Kan jo godt huske, hvor fint der er i jeres driverhus. Udestuen her har termoglas og ligger under niveau på to sider, så der bliver hurtigt dejligt varmt. Så hos mig er vinteren slet ikke startet endnu. Mange af mine pelargonier blomstrer og jeg har både tomater og chilier. Lige nu er appelsintræet fyldt med de skønneste blomster, der dufter af sol og sommer.....så jeg må indrømme, jeg bruger den meget. Det er som om, den har hjulpet mig over min vintertristhed. Jeg slår bare et smut derud og bliver glad i låget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Sådan bruger jeg også mit drivhus. Der er en ro der er ubeskrivelig. Tæt på haven, duftene og indtryk. Det har hjulpet mig utrolig meget. Er så glad for vi fik det.

   Hvor lyder det hyggeligt med jeres drivhus. Det må gøre en masse for varmen og planterne, det kan jeg godt se. Vores ligger i en helt helt lukket have, men vi kan ikke dog ikke få de varmegrader nu.

   Ha´ en dejlig dag.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 9. En meget smuk rose, den minder lidt om en pæon jeg har :o)
  Og at det også støtter et godt formål, det er jo en win win situation :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bettina. Ja nu du siger det. Den ligner faktisk en Pæon. Den er virkelig smuk. Og når man samtidig kan støtte noget godt, så er det jo fantastisk.

   Ha´ en dejlig dag.

   Kh Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...