mandag den 10. december 2012

Når juletræet er af glas

Jeg har altid haft det sådan, at når jeg så noget, jeg var helt vild med at eje, ja så skulle jeg liiiiiiiige sove på det. Sådan også i sidste uge.

Var i plantecentret i afdelingen med nips og juleting og FALDT for et lille grønt juletræ med pynt i glas. Men men skulle lige tænke over det.

I dag måtte jeg bare eje det lille glastræ, så jeg strøg ud i plantecentret. Men ak og ve - de var solgt. Altså, det kunne jeg jo også have sagt mig selv, da de kun havde bestilt 5-6 stykker hjem og der stod allerede en og købte 2 første gang jeg var der.

Til gengæld kunne jeg købe et i klart glas med pynt og det måtte bare hjem inden de også var væk.Et fint lille træ ca. 15- 20 cm højtFine små glaskugler - de ser noget større ud end de rent faktisk er

22 kommentarer:

 1. Du har ret - de minder meget om glasjuletræerne fra Venedig, som jeg viste på min blog. Træerne fra Venedig er dog ikke så symmetriske og har flere krummelurer, og det er nemt at se, at de er mundblæste. Jeg tror, dette træ er støbt via en form, men det er jo fuldstændigt samme princip, og det er meget smukt :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marlene. Ja du har ret. De er ikke ens, "dine" er helt utrolig smukke, men der er jo langt til Venedig :) kunne ellers godt tænke mig og få fingrene i dem. Men de er jo nok også lidt dyrere.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
  2. Det er faktisk næsten samme pris, mened ville nok være noget dyrere, hvis de skulle importerer og sælges heroppe.

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Smukt lille juletræ.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Ja et fint lille træ - skulle bare have været grønt :)

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 3. Hej Lise Lotte.Vi har da lige lagt et indlæg på samtidigt.Jeg viser også lidt julepynt,
  og nogle snebilleder.Fint glas-juletræ du har købt.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Det må jeg ind og se. Marlene fra Min Gamle Jul - har fået min interesse vakt for julepynt.

   God dag til dig
   Knus Lise Lotte

   Slet
 4. Fin lille sag - den gad jeg også godt at eje. Er du så blevet klogere... altså - slår du så til med det samme næste gang, du ser noget, du ikke kan undvære... :)

  kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla. Altså måske lærer jeg det aldrig, det har forfulgt mig alle dage. Men det er da øv bare fordi man lige skal tænke over det. Støder jeg på det igen, så ryger det med hjem.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
  2. Jeg kender nu også godt det med lige at skulle tænke en ekstra gang, man skal jo være "fornuftig"...

   Slet
 5. Hej Lise Lotte. Næe, hvor ser det sødt ud. Jeg spørger ligesom frøken Anemone, du har forhåbentlig lært nu, at man skal lytte til sin første intuition!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Ja det håber jeg, at jeg har, men det er nok svært og lave om på. Men tosset er det jo, at nu er det en anden der kan glæde sig over det lille grønne træ :)

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 6. Hej Lise Lotte
  Det var et smukt lille træ, ærgerligt du ikke fik det andet, men så lærte du det :)Jeg gad godt at have set det, du så gerne ville have.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Det grønne træ var bare så skønt. Med det skønneste julepynt - hjerter/trommer m.m. men så kan jeg lære det. Men er nu også glad for mit lille træ.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 7. Det var dog det yndigste lille juletræ ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Heidie. Ja ikke. Nu skal jeg så se om jeg kan passe på det, det er et lille sart et :)

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 8. Det er rigtig fint.... måske løber du på den grønne træ ved lejlighed - så er det bare med at slå til med det samme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi. Ja der må da være andre der sælger de træer, er bare aldrig stødt på dem før. Og finder jeg det grønne, så ryger det med hjem.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 9. Det er et fin lille træ og med nogle smukke kugler. Ja ja af skade bliver man måske klog. Men Lise Lotte hvis det kan trøste, har jeg det også sådan at jeg liiiige skal tænke en ekstra gang. Jeg plejer at sige sådan, at hvis det er meningen, at jeg skal have det, jeg har udset mig, så er den der også i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Nej hvor er jeg dog glad for at høre at jeg ikke er ene om det fænomen. Hvor har jeg dog misset mange gode handler, bare fordi jeg lige skulle tænke mig om. Gad vide om man kan lære det.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 10. Kære Påfugl.
  Jeg har set din blog hos Lisbeth (Høneballe) - så jeg ved du bor på Lolland eller Falster.
  Da jeg så det søde glasjuletræ, tænkte jeg - sådan et må jeg også have.
  OG VED DU HVAD - Jeg prøvede Radsted Gartneri, og de havde det, så jeg tror du har købt det der!!! Nu har de stillet 1 til side til mig, til engang jeg kommer derned.
  Det synes jeg var meget sjovt, så derfor fortæller jeg dig det.
  Jeg bor i Albertslund og har sommerhus ved Elkenøre strand.
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie. Nej altså hvor sjovt. Jeg har købt mit i en planteskole tæt på, men ikke Radsted. Der kommer jeg nu godt nok også tit, der er så mange skønne ting og planter.

   Rigtig glædelig jul

   Kh
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...