fredag den 28. september 2012

En jagt der gik helt forkert - eller hvordan vi fik en forskrækkelse

Bedst som vi sidder og hygger i stuen kommer der et brag - eller det lyder i hvert fald sådan - noget er fløjet imod ruden. Sikken en forskrækkelse. Vi var nær røget ned at stolene.

Se lige her:




Han er smuk - ikke. 

En Spurvehøg der havde fanget en lille fugl, men desværre fløj han imod ruden. Vi fulgte med inden på den anden siden af ruden for at se om vi skulle/kunne gøre noget. Og pludselig rejste Spurvehøgen sig om og fløj sin vej. Den skulle vist bare lige komme sig. Gudskelov, men den lille klarede den desværre ikke. 

 


tirsdag den 25. september 2012

Skal vi ikke lige starte dagen med et lille grin

Billede lånt fra nettet- hvor vi har gang i en lille forbrugeroplysning :):)

Dette kære blogvenner er frø af SOLHATTE.

Så tror da pokker, jeg aldrig lykkes med at så Solhatte. Jeg har alle dagene sået affaldet - altså de sorte spirer der følger med. Tak for oplysningen, billedet og hjælpen Anne-Gine. Og her tror man, at man ved alt. Ja ja da, det gør jeg altså ikke. Man kan heldigvis stadig lære.

Til gengæld er jeg god til at få tomater, når jeg sår Solhatte.


Ha´ en rigtig dejlig dag derude - forhåbentlig med lidt sol,
havearbejde eller hvad I nu skal i dag.


mandag den 24. september 2012

Sølvlys....og hvad bøgehækken gemte

Hos os var det en utrolig smuk efterårsdag i går......ja faktisk så smuk, at vi kunne sidde ude hele dagen og nyde et godt måltid mad og bare hygge.

Ja og så blev der også tid til at få klippet hæk, gravet en gammel udtjent Sommerfuglebusk op og diverse andre småting. Det skal dog siges, at jeg (igen) har fået købt lidt for mange planter, der jo så skal graves ned. Sådan lidt af gangen. Deriblandt også en ny slags Sommerfuglebusk - i hvid - den skulle ikke blive så stor.

Bedst som vi sad og spiste frokost på terrassen kunne vi høre en "larm" i bøgehækken lige ved siden af. Ja det havde vi hørt før, men for første gang fandt vi ud af, hvad det var der larmede.

Et meget meget stort pindsvin, som åbenbart syntes, at den skal bygge vinterhi i vores bøgehæk, der står helt op til muren. Den har simpelthen slæbt bøgebladene sammen til en stor bunke og så gemmer den sig dernede under. På bagsiden af bøgehækken har jeg min børnehave og nu håber jeg så bare, at muren og den store plantekasse på den anden siden giver lidt læ, hvis vinteren bliver hård.

Ja det er så ikke det bedste billede, men her bo Hr. Pind altså

I skal da også se min skønne Sølvlys. Jeg har den både med grønt løv og brunt løv. Den grønne er færdig, men den chokoladebrune blomstrer nu. Den er utrolig smuk. Se selv




Var i gang i haven, men så kom regnen. Jeg var ellers i gang med at rive hæk afklip sammen, men det må vente til det bliver tørvejr.

Kan I alle have en god dag derude. 

torsdag den 20. september 2012

Jamen jeg vandt jo.........næsten

Kære alle sammen

Jamen hvor heldig kan man da være. Tænk sig jeg fik en flot 2. plads i fotokonkurrencen på Moseplassen. Så tusinde tak til alle jer, der var så søde og stemme på mig. Det luner :):)

Jeg ved, at de første 5 pladser udløser forårsløg, så nu er det spændende og se hvor mange og hvad jeg får, men glad - det er jeg altså.




mandag den 17. september 2012

Vil I hjælpe mig med at vinde :)

Ej altså hvor er jeg heldig. Jeg er sørme gået videre i en fotokonkurrence hos Moseplassen-


http://moseplassen.com/2012/09/finalerunde-stem-frem-hosthagefavorittene/

 
Hvis du vil hjælpe mig til at vinde en maaaaaaaaase blomsterløg, så skal du gå ind på dette link og et stykke nede på siden deltager jeg med dette billede.
 
 



Tusinde tak.................og ha´ en rigtig god dag derude.

tirsdag den 11. september 2012

Konkurrence på Moseplassen

Har I lyst til at være med til en fotokonkurrence, så kig ind her:


Du kan vinde en masse blomsterløg :)

Jeg har tænkt mig at deltage med mine Solhatte. Jeg bliver mere og mere glad for denne plante. Nøjsom og nem og kan passe sig selv. Det er første år, at den gror så lystigt her i haven som i år. Og hvor er det skønt.
 
Nu skal jeg så på jagt efter flere slags, nu jeg er blevet bidt af en Solhat.
 
 
 
Jeg har har den også i disse to, så lidt er der da og nyde:
 



 
 
Held og lykke til jer der får lyst til at være med :)
 
 

onsdag den 5. september 2012

Morgentur ved Sundet

Sikken da en morgen :) håber I også får sådan en morgen og også kan nyde det. Gik en lang tur langs sundet, hvor jeg bor. Er så heldig og bo tæt på, så det er en gave. Især når vand og skov betyder så meget for ens sjælefred :)

 





 
 

Må I alle få en rigtig dejlig dag :)

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...