onsdag den 28. november 2012

Så har jeg brug for lidt hjælp i fotokonkurrencen

Tænk sig, at man kan være så heldig og gå videre til en finale i en fotokonkurrence. Jeg føler mig altså meget heldig. Og ikke mindre heldig, fordi jeg nu har chancen for at vinde Anne Gine´s skønne nye bog.

Vil I mon hjælpe mig med at stemme på mit billede.

I kan stemmer her: http://www.havefolket.com/2012/11/staudekrester-de-fem-finalister.html

hos HAVEFOLKET.

Mit billede er nr. 5 ..............dette billede. Jeg får virkelig brug for jeres hjælp, der er skønne konkurrenter med.


Skulle jeg være så heldig og vinde, så er det min julegave i år fra mig til mig. Jeg er jo en anelse tosset med at så nye stauder.


onsdag den 21. november 2012

Havebladet...jeg blev forelsket

I det sidste nummer fra Haven var der en artikel om tendens i haven - figurer - og jeg blev hovedkuls forelsket i nogle bronzefigurer fra www.davidgoode.com. 

Billedet lånt fra firmaets hjemmeside

Der er rigtig mange skønne figurer og vælge imellem - hvis man kan lide den slags figurer. Så jeg tog en rask beslutning og tjekkede på hjemmesiden. Sådan en skøn lille fætter måtte jeg lige bestille og forkæle fruen med.

Lad mig sige det på denne måde.......det varer lige lidt inden en af disse skønne figurer kommer hjem og bor hos mig.

Denne lille fætter koster kun den nette sum af 6.500 pund :) og han er ikke engang den dyreste. Har vist ikke helt forstand på sådan noget.

Men nuttet det er han altså.


fredag den 16. november 2012

Rosenløg

Lige nu er der i mange butikker blomster/forårsløg med 50%. Jeg faldt lige over lidt :) ROSENLØG. Det er en skøn forårsplante, som jeg har lidt af i forvejen. Så de røg med hjem og skal nu i jorden.



Den er utrolig smuk - rosa - og den holder længe. Bliver ca. 40 cm høj. Blomstrer i juni.

Fik den vistnok også med hjem i hvid, selvom den hedder Neapel-prydløg. Men den ligner på en prik. Så nu får jeg og se til foråret.

Det var lige lidt forår her i den bidende kulde, i hvert fald her hos os.


Rigtig god weekend


tirsdag den 13. november 2012

Havefolkets konkurrence- staudekærester

Så holder Havefolket fotokonkurrence - STAUDEKÆRESTER. Den flotte præmie er bogen "Staudefrøbogen" fra Anne Gine Christiansen - og hvem gad ikke godt vinde den :) Så har du lyst til at være med, så klik på Staudekærester og se hvordan.




Nu er det jo ikke, fordi jeg mangler billeder af stauder, men har så lige opdaget, at det der med at tage billeder af stauderne sammen, det kniber det med. Har kigget igennem og fundet dette:




Det er rød  Lupin "Mein Schloss" og Rosenkrave "Robinssons Rosa" de er utrolig smukke sammen og blomstrer længe. I bedet har jeg forøvrigt også lyserød Silkepæon "Sarah Bernhardt" og i klatrestativet en mørkerød Clematis "Madame Julia Correvon", men hun er ikke med her. Den kom først til senere, da alle de andre Clematis var døde. Men måske det kan give jer idéer til jeres haver.





tirsdag den 6. november 2012

Look Good - Feel Better

Ernst Jensen fangede min interesse for denne rose. Han talte så varmt for rosen, at jeg måtte have den i min have.



Look Good - Feel Better


Ikke alene er det en smuk rose - en del af beløbet, når man køber denne rose, går til Kvinder med kræft. Jeg købte 2, de er nemlig ikke så store og egner sig til store krukker. Så dem glæder jeg mig til at se i blomst til sommer. Håber da de overlever vinteren i krukker.

Rosen er en Poulsen Rose fra 2009.





lørdag den 3. november 2012

Klikfinger på vinterferie

Nu sender jeg min klikfinger på vinterferie, måske den møder Lisbeth´s klikfinger (Hønneballehaven). Nu er det slut for i år - tror jeg :)

Jeg har købt en lille smule på nettet og lidt i planteskolen. Og jeg har IKKE plads til det. Men om jeg så skal skrue det ned, så skal det være der.

Hos Blomsten og Krukken har købt:

Penstemon Husker Red. Billedet også lånt fra Blomsten og Krukken
Jeg måtte simpelthen eje den, nu jeg har set den nogle gange hos Lisbeth

Solhat Strawberry Shortcake. Billedet lånt fra nettet

Er blevet lidt tosset med Solhatte :)

Hos Susannes Blomstercafé faldt jeg for denne - købt som frø:

Akeleje Chocolate Soldier -Billedet lånt på Susannes Blomstercafe

Ellers har jeg fået købt lidt Solhatte på Planteskolen med 50% rabat. God årstid og købe billige stauder.

Arts Pride

Southen Belle

Cheyenne Spirit  - KØBT som frø

Marmelade - købt som, men syntes nu ikke den ligner
 
Trilobar Praiere Glo - KØBT som frø

Havest Moon

Som I nok kan læse er de 2 Solhatte købt som frø, men ikke et ord om, at jeg ikke har særlig stort held med at frøså Solhatte - vel :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...