torsdag den 31. januar 2013

Er I derude endnu...eller er I blæst væk

Tak for en storm vi har haft - ja og stadig har - her sydpå. Havde en velmenende mand, der syntes,
at det ville være sundt og gå en tur.

Brrrr hvor var det hundekoldt og blæsende. Lidt billeder blev det til, men kun med mobilen.
Batteriet var gået dødt, da jeg skulle bruge kameraet.

Har forresten fået en superfin ny mobil med video, så måske en dag kommer der en lille video på,
når jeg har øvet :)
Stadig is ved kanten efter den hårde frost, så nok ikke lige i dag, vi skal en tur i bad.En meget frysende og blæsende Lise Lotte. Ved ikke lige hvorfor det skulle være sjovt og tage et billede af hende, når hun næsten var ved og blæse væk.
Og se så lige hvad der er på vej op foran huset helt inde ved muren. Så må foråret da være lige om hjørnet.Ha´ en rigtig dejlig dag derude - både med og uden blæst.


33 kommentarer:

 1. Kære Lise Lotte
  Det var ondt at slæbe dig ud i sådan et blæsevejr, men det er nu dejligt at have været ude, når man kommer ind og mærker de glødende kinder :)
  Fint billede af en forblæst Lise Lotte.
  Vintergækker på vej og dermed også snart foråret, dejligt.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. ja jeg havde altså også lidt ondt af mig selv :) men det er dejligt, når man så kommer ind igen. Nød turen.

   Ja tænk sig at vintergækkerne er så langt fremme. Jeg blev helt forbavset, da sneen var væk.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 2. Du er da vist blevet lidt forblæst:-) Jeg måtte også cykle et par kilometer i strid blæst her fra morgenen af...puha, godt at det ikke blæser sådan hver gang, når jeg skal på arbejde!

  Dejligt at se de små forårstegn rundt om på bloggene:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente

   Du kan tro jeg var forblæst. Det kan ikke have været helt nemt og cykle i det vejr. Sundt eller ej :)

   Ja er det ikke skønt. Foråret er på vej. Det hjælper lidt på det.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 3. Hej Lise Lotte.Dejligt at høre fra dig.......du er savnet.Ja! her stormer det også kraftigt,så vi holder os indendøre.
  Kan se at i stadig har lidt sne,her er det regnet væk......dejligt.
  Dejligt med lidt spire fra jorden,så er det da snart forår.
  Har også lige lavet et indlæg med lidt fra hus og have.
  Har du set at jeg omtalte dig i mit indlæg om passionen for havebloggere?
  Rigtig god dag til dig inde i varmen.Knus Jette  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Jeg har været lidt underdrejet, sådan ren psykisk og så kniber det med overskuet. Ja vi havde lidt sne tilbage, lige nu er det gudskelov helt væk.......siger jeg........for jeg er godt nok ved og være træt af det. Men nu titter foråret frem og det er så skønt. Glæder mig til at se det hele titte frem i haven.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 4. Ja det var godt nok voldsomt på et tidspunkt. Dine vintergækker er langt fremme. Jeg har lige været ude at finde den gran, jeg lagde over nogle af planterne og har lagt den over igen. Nogle af de erantis, der står inde under vores buske, er næsten sprunget ud nu. Det ville være dejligt, hvis vi fik tidligt forår i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære May. Ja jeg skal da love for at der var sus i skørterne her. Jeg var en overgang helt utrolig for vores drivhus, men vi slap med skrækken. Så nu venter vi bare på foråret og glædes over det der er begyndt at titte frem.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 5. Skønne vintergækker! Jeg er ikke hjemme i dagslys i disse dage, men jeg skal ud at se hvad jeg kan finde i weekenden :-)
  Hilsner fra Nana fra Drømmehaven (har skiftet navn og billede på min Googleprofil)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana. Sikke da en skønt billede af dig. Det er skønt for mig, at kunne begynde og kigge rundt i haven ved dagslys og se nogle forårstegn, du kan tror jeg nyder det.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 6. Kære Lise Lotte
  Jeg må tilstå jeg er først gået tur i dag, da vinden lagde sig, for ja, hold på hat og briller, hvor det blæste!
  Hvor er det bare dejligt at se dine vintergækker titte frem :-) så bliver man bare glad!
  Knus
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rose. Ja jeg kan godt sige dig det blæste her. Både gennem frakke og hue. Hold da op. Der var knald på her. Ja er det ikke dejligt og se foråret så småt kigge frem. Jeg nyder det. Det er en dejlig tid, der venter.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 7. Ja, det har sandelig været "lystigt" derude, men der er nu heller ikke noget som at komme hjem i varmen efter at være blevet blæst godt igennem. Og har du bemærket at fuglene har kvidret lystigt idag, måske de også er glade for at blæsten har lagt sig, dagene er blevet længere og græsset atter grønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fru Friis. Ja lystigt var et godt år. Ha ha her fløj både fuglehus og andet godt fra haven omkring. Ih ja fuglene er da blevet helt forårs-tosset. Hvor er det skønt. Det er et af de allerbedste tegn der findes. Jeg NYDER det.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 8. Hej Liselotte. HVor er I friske at gå tur i blæsevejret. Jeg tog bussen i morges i stedet for cyklen, for jeg turde ikke cykle over Limfjordsbroen, hvor de hårde vindstød kom ind lige fra siden. Men ellers har vejret været helt fantastisk her, vinden lagde sig og solen skinnede fra en blå himmel. Jeg kom helt iforårshumør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte. Ja frisk og frisk. Manden var frisk og konen var tvunget :) men bagefter var det skønt. Jeg havde nok heller ikke cyklet over broen, hvis det havde været mig. Det havde ikke været godt, hvis du var blæst i.

   Kh
   Lise Litte

   Slet
 9. Hej Lise Lotte
  Ja vi er her stadig, og jeg lover dig vi holder på hat og briller.

  Det er dog fantastisk så langt dine vintergækker er fremme.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anita. Ja det er utroligt så langt fremme vintergækkerne er her, men de står så også i læ af huset. Dem ude i haven er ikke på vej endnu. Men så kommer de i flere tempi og det er ikke så tosset.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 10. I blev da godt blæst igennem på jeres tur, der var sandelig også sus i skørterne her fra morgenstunden, men heldigvis lagde blæsten sig igen ved middagstid. Det er skønt at det er lyst længere om eftermiddagen, man fornemmer hvor hurtigt det går nu.

  Søde forårstegn, må ud og se efter mine i weekenden.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla. Her har vinden da også endelig lagt sig, det var lige i overkanten. Man kunne jo snildt være blæst til havs :) Nu begynder det at være lidt længere lyst og fuglene er så småt begyndt og synge, findes det da skønnere.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 11. Juhuuu, her er jeg!
  Jeg er i hvert fald ikke blæst væk, for jeg er som bekendt hjemmebundet for tiden. Dejligt at se foråret trods alt rykker lidt tættere på. Jeg har haft både børn og veninde ude i haven, iført mit kamera, så jeg kunne følge lidt med i hvordan det spirer og gror. Men de kom ind igen, uden blomsterspirer på linsen, så det er åbenbart stadig for tidligt her hos mig. Gør heller ikke noget hvis det venter lidt, så jeg selv kan nå at opleve bare noget af det.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malene. Godt du er der endnu. Har lige været inde og læse, at du er blevet opereret. Håber du har det godt. Det var da ærgerligt, at der ingen blomsterspirer var til dig, de venter nok på, at du selv kommer ud og opdager dem.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
  2. Kære Lise Lotte.
   Jeg har det rigtig godt efter omstændighederne og jeg er ved godt mod. Nu har vi også fået nogenlunde styr på mit operationssår igen, så det lysner forude. Jeg har kun turdet gå med krykkerne på fliserne, da vores græsplæne er glat af mudder mange steder. Men jeg kan da se mange vintergækker og erantis nu, og bristefærdige knopper på en påskeklokke. Og så har jeg haft Simone ude og tage billeder til mig, så jeg kan følge lidt med. Forhåbentligt kan jeg smide krykkerne midt i marts, så jeg kan komme ud og nyde foråret, når det er kommet rigtigt igang.
   Kærlig hilsen Malene

   Slet
 12. Jeg holder mig indendørs i disse dage p.g.a. influenza, så blæsten går lidt hen over hovedet på mig ;-)

  Dine vintergækker er langt fremme, og hvor er det bare skønt :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ina. Øv altså den influenza, den er jeg så hoppet let og elegant henover. Håber det går fremad. Du misser jo i hver faldt ikke nogen udenfor lige nu.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 13. Puha ja det var lidt af et stormvejr, der gik over landet.... og du ser godt nok vindblæst ud Lise Lotte. Men der er nu ikke noget som en tur i blæservejr og så hjem i hulen bagefter!
  Imponeret over så store dine vintergækker er! Det er da livsbekræftende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Ja det var noget af et syn - altså mig. Hold nu fest hvor det blæste. Det var lige før man kunne blæse til havs hernede. Men det er nu også et smukt syn og komme ud i.

   Ja foråret er så småt ved at vise sig her. Vintergækkerne er nok fordi, de står så tæt på huset, at der er mere varme i jorden.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 14. Det er SÅ dejligt når man kan begynde at følge med i forårsplanternes vækst, de går nok lidt i stå, for nu bliver det vist koldt igen - men HURRA januar er overlevet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi. Ja sådan har jeg det også - januar er overstået - så nu må foråret da være tættere på. Og for min skyld kan sneen sagtens holde sig væk.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 15. Ja det må du nok sige - sikke en blæst....men lige nu er der sørme helt vindstille, frost og solen stiger op over hustagene i sit stille vintertempo :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe.

   Ja nu er det også stille her. Skønt. Det andet er lige godt lige overkanten. I dag har vi sørme solskin og 2 gr. varme. Dejligt.

   Knus Lise Lotte

   Slet
 16. Kære Liselotte. Ved du godt at dit indlæg "Det er så smukt derude" ikke kan læses...? Jeg har forsøgt et par gange, men intet kommer frem, og nysgerrig er jeg jo...! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fru Friis. Hi hi ja ved det.....slettede den igen. Altså blev så fnysende tosset. Havde optaget en lille film med min mobil og kæmpede en KRIG for at få lagt den på min blog. Og så kunne man ved gud ikke se, hvad det var, fordi det var så småt. Så blev fruen tosset og slettede den igen.

   Når jeg engang finder ud af at lægge video på bloggen,så prøver jeg igen.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...