fredag den 29. marts 2013

Sne er smukt, sne er hvidt, sne er koldt, sne hører til vinter, sne er SNE KULLER

Det er ligesom om, at jeg er tæt på at få SNEKULLER.
Ja sne er smukt, når bare det kommer om vinteren. Lige nu er jeg godt nok træt af det. Jeg ønsker mig forår NU.
Man kan jo ikke engang komme i haven. Hvad gør man så. Jo man kan jo gå en tur og nyde de smukke kolde vejr.

I bidende modvind.

Ej det er altså slet ikke sjovt længere. Og nu sner det igen.


Hvordan ser jeres have ud lige nu. Dette er hvad der møder os :)I drivhuset står denne smuksak og venter på os.

En vinterjasmin.

Den var så utrolig flot lige da den kom med hjem, men tror ikke, at den syntes det er helt i orden og bo i drivhuset.Lige nu trænger jeg voldsomt til forår. Mit humør er slet slet ikke til dette vejr, kulde og mørke.

Lige før sneen kom igen, så her sådan ud og se det er jo meget bedre - ikke.Den flotte blå Anemone, som jeg holder så meget af. Væk er den under al sneen.

Kom frit frem, der savnes.
Og min ligeså smukke sarte lysegul Påskeklokke er også druknet under sneen.

Og var ellers i Gartneriet Spiren i går og købe legekammerater til den. Men de er også gemt væk.

 Måske jeg skulle fortsætte med dette her i stedet for og længes efter forår.


Burde blive til en smuk grøn næsten Sarah Lund sweater, men den driller gør den.

Kan I have det godt derude og god Påske.

Jeg er ikke så meget omkring på tiden. Humøret driller, men vender frygteligt tilbage igen på et tidspunkt.

27 kommentarer:

 1. Kære Liselotte.
  Det er smukke billeder du deler, trods din snekuller :D
  Jeg har det præcis som du, der er ikke noget der rigtig vender som det skal. Vi trænger meget til udeliv og den energi det giver.
  Ønsker dig og dine en god påske og ha' det godt til vi "ses" igen!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe. Tusinde tak for din søde besked. I dag har solen skinnet og hvor er det dog skønt. Der sker altså noget, når den titter frem.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 2. Hej Liselotte - Jeg kan godt forstå du er ved at få snekuller med al den sne i har endnu. Her er sneen næsten væk, men alt står i stampe og der sker intet derude.
  Sikke et skønt billede af den blå anemone, det er da næsten ikke til at bære, den atter er skjult i sneen.
  God påske ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Ja nu må det da for pokker også snart være slut. I dag har vi overhovedet ikke fået sne og det er længe siden, at vi har været så heldig. Til gengæld har solen skinnet og det er dejligt.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 3. Hej Lise Lotte.Dejligt at høre fra dig igen.Kan da godt forstå at du er træt af al den sne i har nede hos jer.Smuk anemone......har købt den blå i en lille potte.
  Jeg har et års dag på bloggen og har også en giveaway.
  Det ser da også lidt inviklet med den sweater.Jeg broderer og har også det med i mit indlæg.
  Håber snart solen vil få mere magt,og at du så kommer helt op på dubberne.
  Mange ønsker til dig om en rigtig god påske knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Tillykke med 1 års dagen, jeg må ind og læse. Anemonen er bare så smuk og et rigtig godt forårstegn. Men pludselig blev den gemt under al sneen, så nu venter jeg bare på den dukker op igen :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 4. Åh ja- snekuller det er måske det.. jeg længtes også mod forår og har bestemt også fået nok af sne og frost, det tror jeg vi er mange der gør ;0)
  Jo det bliver dejligt at kunne komme rigtig i haven igen..
  God påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke. Det er da træls, at det sner i marts. Nu vil vi altså have forår. Har været en runde i haven, men der er stadig så meget sne, at der ikke rigtig er så meget der titter frem.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 5. Kære Lise Lotte
  Jeg har tænkt på flere gange, om du var gået i hi, det er tæt på, kan jeg forstå. Det forstår jeg godt med alt det sne I har. Vi har også haft en del, men det var på vej retur, til morgen da vi stod op, var det hvidt igen, igen. Da var jeg også ved at give op, heldigvis forsvandt det igen, men lige nu kan jeg se, at der er hvidt igen derude, øv øv.
  Vi må håbe det hele bliver til at blomstre så flot, når kong Vinter endelig trækker sig tilbage.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja jeg har næsten gået i hi. Er ikke voldsom god til mørke, vinter og al den sne. Men i dag har solen skinnet hele dagen og jeg har NYDT det. Til gengæld er mine forårsblomster stadig under sneen, men lige pludselig er den vel væk igen. Glæder mig i den grad til at skulle i haven igen.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 6. Ja, den lille anemone er stærkt savnet. I har nu også meget sne, så jeg kan udmærket forstå din snekuller, det er da lige til at blive utålmodig og gnaven over al den sne, når man nu gerne vil i gang i haven. Men hold ud... inden længe kan din smukke vinterjasmin og de nye påskeklokker nok komme i jorden og dem glæder jeg mig til at se.
  Smuk sweater, hvor er du dygtig :)

  Rigtig god påske, søde Lise Lotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla. Ja jeg tænker faktisk også på dig, når Anemonen titter frem. Den er bare så smuk og så meget forår. Men lige nu ligger den altså under al sneen. Men med solens varme stråler kigger den nok snart frem igen.

   Jeg er blevet strikketosset (meget endda)fordi jeg ikke rigtig har kunnet komme ud, så skulle der ske noget andet.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 7. Ja, det er virkeligt svært at holde modet oppe. Hvor mange gange har jeg dog ikke tænkt, at nu må det da være slut, i næste uge kommer foråret nok, men atter nej, vinteren fortsætter, så jeg er også mere eller mindre gået i dvale...venter lidende mere eller mindre i stilhed.

  Men mon ikke det hele pludseligt eksploderer i et grønt glimt og fuglefløjt:-)
  Fortsat god påske:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. VI må håbe, at foråret er på vej og sneen på vej væk. Jeg overvejede endda om jeg kunne gå ud og fjerne noget af al sneen i haven bare for at se om der var forår nedenunder. Hvor tosset er man så :) Men nu vil jeg altså have FORÅR.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 8. op med humøret - det bliver jo forår - lige pludseligt - og vi kan igen drikke kaffe i haven - glæd dig - og snup en havebog :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi. Ja det var da faktisk en god idé. Måske jeg skulle gribe en havebog og planlægge et skovbed, så går tiden da lidt med det. Når man nu er så havesyg.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 9. Hold ud hold ud Lise Lotte! Da jeg vågnede i morges faldt sneen i store totter, og haven var helt dækket af sne! Men nu er de 5 gr og sneen er næsten ... Ikke helt.... men næsten væk! Så jeg tror på lys forude...
  Fortsat god påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøver kære Bente. Men hver gang jeg står op sner det. Det er første dag i lang tid uden snevejr, "kun" med masser af sol. Uh hvor jeg suger til mig. Jeg kigger lidt til mine små frøbørn, men det er ligesom selv de nægter at det er forår.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 10. Hej Lise Lotte. Ja, jeg ønsker også forår og væk med al sne. De små planter der forsøger at komme op, håber jeg vil lykkes, hvis bare frosten forsvandt, så skal det nok begynde at pible op af jorden. Din vinterjasmin er meget smuk, det må være dejligt at have den i drivhuset. Rigtig god påske og gode forårshilsner herfra. (Jeg tror, det er lige om hjørnet).

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte. Ja her varer det lidt. Al forår ligger under sneen. Men med sol hele dagen kan jeg se, at sneen så småt er ved og forsvinde.

   Ja jeg kunne ikke stå for den Vinterjasmin, for så er der da lidt og så på til den tid. Men om jeg da ved hvor jeg skal plante den. Det varer nok lidt endnu.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 11. Kære Lise Lotte.
  I dag ser det endelig ud til, at foråret begynder, her i det nordligste Sønderjylland. Solen skinner det bedste den har lært, og himlen er klart blå og helt skyfri. Der ligger kun små snedriver rundt omkring i dag, men langt det meste er vissent grønt eller brunt. Nu må det gerne blive ved, så det kan pible op med smukt, friskt lysegrønt.
  Det går rigtig godt fremad med vores forårsprojekt. Jacob er kommet rigtig langt, med at bryde udestue og udestuegulv væk. Det hjælper på forårshumøret, at han har trodset kulden og er gået i gang alligevel. Nu håber jeg snart det kan lade sig gøre, at få flyttet legehuset, uden at glide rundt derude, så vi kan få plads til det nyindkøbte drivhus istedet.
  Indendøre i et køligt værelse, har jeg gang i en masse frøformering, og det skyder lystigt op langt det meste, efter det er rykket ind fra den kolde udestue, og her ind på det kølige værelse. Jeg humper rundt på 4. dag i dag uden krykker, så det går også fremad. Jeg satser alt på ét bræt på, at jeg kan klare lidt havearbejde, så snart jeg kan komme i jorden herude.
  Jeg håber også det ser meget lysere ud hos dig, så du igen kan se din søde, blå anemone og din dejlige påskeklokke. Jeg har også en nyindkøbt dobbelt lyserød påskeklokke med spætter, og en rød eller lys bordeaux enkelt påskeklokke, samt en blå anemone, som jeg har vundet i amerikansk lotteri til et foredrag, som står og venter på, at gøre de andre påskeklokker og løgvækster i haven selskab.
  Jeg håber du trods alt nyder påskeferien:-)
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malene. Tænk sig her starter dagen også med sol. De har så ikke lovet os mere end 3-4 gr. men pyt bare solen skinner. Åh det gør godt.

   Hvor spændende med nyt drivhus. Er SÅ glad for vores. Allerede nu kan man sidde og spise frokost.

   Har været ude og titte til mine Anemoner og de er på vej igen.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 12. Smukke vinterbilleder du viser.
  Du er bestemt ikke ene om at vente efter forår. Det gør jeg også. Her er sneen heldigvis ved at være på retur i haven. Solen skinner og vi har lige nu 9,4 graders varme, men det fryser jo desværre endnu om natten.
  Jeg krydser fingre for, at vi får forår inden for de næste 14 dage.....
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med solskin. Håber i får en masse i dag. Det gør altså godt og man kan så småt begynde og kigge rundt i haven.

   Ha´ en dejlig dag også.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 13. Det er virkelig slitsomt med sneen og isen...
  vi venter alle på våren...Bare noen få
  busker og trær er i ferd med å få skudd,
  forøvrig står det stille på grunn av kulden
  og isen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Unn. Ja sne kan være godt, men nu har jeg altså fået nok for denne gang :) Jeg vil så gerne ud og nyde haven og få jord under neglene. Og så alle de smukke forårsblomster. Men tror desværre ikke der kommer så mange i år.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 14. Kære Lise Lotte
  Uh ja, du har godt nok fået så rigeligt med sne i denne vinter, suk suk, nu må det være nok! Håber virkelig det så har hjulpet de senere dage hvor foråret har tittet frem med masser af sol. Hvor er dine smukke forårsblomster skønne :-) Her er enkelte klatter sne og koldt om natten, - 7C. Flere af dine frø har spiret her, bla. Montebretia som jeg glæder mig vildt meget til :))
  Knus Rose

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...