mandag den 3. juni 2013

Havedement

Kan du hjælpe!

På min nydetur rundt i haven opdagede jeg en fin lille plante. Altså jeg mindes ikke og have plantet den, men man ved jo aldrig.

Kender du den. Er det en Storkenæb og hvis, hvad hedder den så :) Eller er det en helt anden. 

Hvorfor jeg ikke tror, at jeg har plantet den er, at den er en smule rosa og den står i det bourdaux bed, ikke at det altid er en garanti for noget her i firmaet.

Jeg syntes den er smuk, så nu bor der bare i det bed.
Bladene ligner Storkenæb, men er i tvivl.


Kan I have en skøn dag derude

16 kommentarer:

 1. Den er da sød, og for mine øjne ligner den en slægtning til geranium macrorrhizum spessart.

  SvarSlet
 2. Kære LL;
  Det med at være havedement, ved du jeg kender alt til. Men har tænkt, at det også er noget af det, der gør at vores hverdag bliver ved med at være spændene! :-D :-D

  Ja, det ligner da gevaldigt en geranium. Du kan da poste linket på Birgit Reimers facebooks side og se om hun har et bud.

  SvarSlet
 3. Hej Lise Lotte
  Ja jeg er også ret sikker på, at det er en geranium. Måske har du ligefrem fået den med fra Samsø sidste år, man kan aldrig vide med vores havedemens, man kan jo ikke huske det hele, faktisk langt fra huske det hele.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Det er hel sikkert en storkenæb geranium macrorrhizum.Jeg har den selv haven.Den er fin og breder sig voldsomt- er også nem at dele.

  SvarSlet
 5. Kære alle. Ja det er en Geranium Macrorrhizum Spessart er der flere der har fortalt mig. Jeg syntes den er smuk, men det sjov er, at jeg ikke har den ringeste anelse om hvor den er kommet fra.Kan ikke engang huske om jeg selv har købt den :)

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Det er jo nok et mysterium der aldrig bliver løst...om hvor den kommer fra!
  Nogen gange er man vel heldig at et storkenæb frø er blevet slynget rundt omkring i den have hvor man har fået plantegave fra og frøet er kommet med videre til næste have.
  Jeg har nogen gange fået en lille "bonus-plante" i kanten af en potte også fra planteskolen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit. Ja det har du nok ret i, det er bare med at kigge sig for og ikke hive op, når man går rundt. Min bonusplante for lov og blive hvor den er tittet frem.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 7. Hej Lise Lotte.Dejligt at dit mysterium blev løst.Man kan altid regne med hjælp på bloggen.Vil også lige fortælle at jeg har en smuk Påfugl i mit sidste indlæg fra tivoli.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja det er skønt vi har bloggen. Der sidder megen god viden ude omkring. Jeg må da ind og se din smukke Påfugl.

   Ha´en skøn dag.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 8. Den er rigtig smuk og så er det vel også ligemeget hvor den kommer fra, når nu den er der:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene. Du har fuldstændig ret. Den er allerede en lille yndling i haven og den må meget gerne brede sig.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 9. Jeg har den også i haven, og ja den er MEGET grovillig. Men smuk det er den, så må man jo dele den. evt. med andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Hihi jeg det skal da ikke undre mig, at den breder sig vildt, men sådan en smuksak er det helt i orden. Og som du siger, så kan man da forære lidt væk. Jeg har en del bede, som også trænger til at blive lukket. Vi hiver ukrudt op, så det er en "fornøjelse".

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 10. Den er skøn. Jeg har den under et lille æbletræ i skygge, hvor den danner et hvidt blomstrende tæppe lige nu. En af mine naboer har plantet den i fuld sol - som kant plante - ved hækken ud mod vejen. Her trives den også :O)

  SvarSlet
 11. ....et lækker lille fund Lise Lotte......det er det fantastiske ved haven - der er hele tiden overraskelser og store glæder derude :0)

  knus Dorthe

  SvarSlet
 12. Smuk plante. Ligner storkenæb.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...