mandag den 2. september 2013

Et lille pip

Det er ved og være et stykke tid siden jeg har skrevet herinde. Så lige et lille pip fra mig. Jeg er her endnu, men kæmper stadig.

Havemæssigt har jeg fået et færdigt havebassin. Sådan et sort et i mellemstørrelse. Så nu skal jeg bare finde ud af, hvordan pokker man planter og får det til at se pænt ud. Fisk skal vi ikke have, det er vist for lille til det.

Al jorden, der er gravet op er der lavet et højbed af - eller vi er i hvert fald i gang. Og derfor har vi også måtte grave en masse Iris op. Har set et eller andet stedet, hvordan man deler og planter igen, men hvor pokker :)


Smukt ikke. Der kan da blive til et par stykker. Startede bare med en enkelt. Når den blomstre ser den sådan ud.





Den er så smuk og bliver ret høj, så den kræver lidt plads.











Vi er så langt fra færdige. Nogle af Storkenæbene foran skal væk. Stenene skal placeres i siden helt ned til græsset. Og så skal der plantes roser, når de kommer hjem om en måned. Er kommet til at bestille 6 barrods roser. Uden og vide hvor jeg skal gøre af dem. De 3 skal dog bo her.

Desuden har jeg - tror jeg - 8-10 sorte kasser med baby stauder.  Hmmm for stor succes måske. De er jo et luksus problem, men kors hvor er der mange.

Jeg skal nok følge op, når der kommer lidt mere styr på det.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...