tirsdag den 25. september 2012

Skal vi ikke lige starte dagen med et lille grin

Billede lånt fra nettet- hvor vi har gang i en lille forbrugeroplysning :):)

Dette kære blogvenner er frø af SOLHATTE.

Så tror da pokker, jeg aldrig lykkes med at så Solhatte. Jeg har alle dagene sået affaldet - altså de sorte spirer der følger med. Tak for oplysningen, billedet og hjælpen Anne-Gine. Og her tror man, at man ved alt. Ja ja da, det gør jeg altså ikke. Man kan heldigvis stadig lære.

Til gengæld er jeg god til at få tomater, når jeg sår Solhatte.


Ha´ en rigtig dejlig dag derude - forhåbentlig med lidt sol,
havearbejde eller hvad I nu skal i dag.


10 kommentarer:

 1. Jamen nogle gange er naturen bare ikke så logisk som vi går rundt og tror...øhhh... eller er det os der har svært ved at se logikken!!?? Jeg har bestemt også kigget på de visne solhatte og tænkt "hvad-er-hvad", men nu vil jeg gå ud og kigge nærmere på dem med Anne Gines billede på nethinden. Måske jeg så også bliver klogere idag... ;o)))

  Og nu vi er ved frø, jeg studerer også mine rosenslynger men har endnu ikke fundet noget der ligner frø... det skulle da lige være de små sorte klatter, som viste sig at være fra larver!!!

  Du må også ha' en herlig dag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fru Friis....ja her gik man og troede man sendte frø ud i hele landet og så sender man affald. Ej altså. Gad vide om det også er sådan med andre frø.

   Jeg har det sådan med min Stormhat. Jeg kan simpelthen ikke finde frøene :):)

   Kh Lise Lotte

   Slet
 2. Kære Lise Lotte
  Ja men altså, det er rigtig, du er god til tomater, men jeg har altså også bare sået de der sorte spirer, det er gået udmærket hos mig, det gav resultater, om der var nogen af dem Anne Gine viser med også, skal jeg ikke kunne sige, men det har der jo nok været.
  Jeg har ikke villet blande mig i kommentarerne på fb af samme grund.
  God dag til dig, og ked af det, men jeg grinede ikke, men en lille :o) kan du få.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Nå jeg troede da ellers at I ville få jer et lille grin over min "dumhed". Ej men det er da utroligt. Her har jeg i de sidste 2 år ikke fattet hvorfor jeg ikke fik Solhatte :) men det er så opklaret.

   Vi har haft et dejligt regnvejr både i går og i dag, så ingen staude flytning her.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 3. Ha ha. JA godt vi har AG! OG FB.

  Og rart at vide at den værste forvirring er udraderet. (OG så har I sikekrt også fået lavet en ny procedure, din man og du, mht. at genbruge jord?

  SvarSlet
  Svar
  1. Om vi har en nu procedure.....det kan du tro. Ikke mere tomatjord i min jord-kasser. Til gengæld har jeg nu fået tomatplanter ude i haven mellem stauderne :):)

   Så i år håber jeg på, at få mange Solhatte og ikke tomater. Nu sår jeg i det mindste de rigtige frø.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 4. Søde Lise Lotte ..... vi er mange der stadig er i lære, så fuld opbakning også herfra. Men jeg må indrømme, at din historie med tomaterne, der grinede jeg altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Ja men er det ikke skønt, at vi alle kan lære nyt :) jeg suger til mig alt det jeg kan. Ja altså de tomater var godt nok også et grin værd. Tror ikke der er nogle der har haft så mange tomatplanter som mig og passet så kærligt og omsorgsfuldt :):)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 5. :o)) Tror, at vi alle har prøvet at gøre nogle 'dumme' ting. Det er kun godt, at man stadig kan lære og blive klogere. Hvis ikke, går man jo i stå :o)
  Knus Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også min trøst. Man skal jo "dumme" sig for at lære, men altså jeg har godt nok været længe om at fatte det med Solhattene :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...