tirsdag den 6. december 2011

Sådan fik min BLOG sit navn

Jeg har gået og tænkt lidt over om jeg skulle fortælle, hvorfor min BLOG hedder som den gør. Og da Tante Grøn så spurgte, så syntes jeg, at nu skal det være.

Så her kommer "hemmeligheden".

Der er en lille "mærkelig" historie omkring navnet. Da jeg for 4 år siden fyldte 50 var det sidste gang min far var med. Han blev syg den dag, 14 dage efter indlagt og den efterfølgende uge sad vi hos ham på sygehuset før han sov ind. Han var meget syg. Jeg havde fået en pengegave og valgte at bestille et maleri til minde om både den dag og min far. Hun fik helt frie hænder med hvad maleriet skulle være....det eneste jeg gerne ville have hun tænkte på, når hun skulle male var, at min far elskede sin kolonihave og fugle. Da jeg hentede mit flotte maleri var der noget, der med det samme fik mig til at gyse og glædes på samme tid.

Og nu kommer det "mærkelige". Hun havde valgt hen over maleriet (som er et abstrakt udgave af en have med 2 personer) at male en påfuglefjer og deraf maleriets navn. Min fars yndlingsfugl var en påfugl. Det vidste hun bare ikke. Man tænker lige en gang :):) Så det blev altså også navnet på min BLOG.

Og her kommer så mit skønne maleri, som jo selvfølgelig har en helt særlig plads i mit hjerte:)


Malet af: Marie Ebbensgaard
http://ebbensgaardkunst.dk/

14 kommentarer:

 1. Sikke en smuk historie Lise Lotte og et dejligt maleri, til minde om din far......og med måske en sidste hilsen fra ham også :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Et meget godt minde om din far, faktisk genialt idé....

  SvarSlet
 3. Ja det er en sød historie, tak fordi vi fik lov at se det fine billede.

  SvarSlet
 4. Det er en dejlig historie og fortæller lidt om, at der er mere mellem himmel og jord end vi aner! Men der blev lige løftet en flig, da der kom en påfugl med på billedet. Smukt.

  SvarSlet
 5. Det er altid sjovt at høre historien om navne... så tak for det :)
  En dejlig historie, og et dejligt maleri :)

  SvarSlet
 6. Det var en rørende historie, og jeg tror også at det var en lille sidste hilsen fra ham. Tak fordi du delte med os. Jeg undrer mig også altid over hvorfor ting hedder som de gør :-)

  SvarSlet
 7. Det var dog en utrolig, smuk og ja livsbekræftende historie, trods den også triste del. Der er bestemt mere mellem himmel og jord end vi har styr på, og jeg tror bestemt din far har en finger med i spillet. Det er et rigtig dejligt og smukt afstemt billede, kan sandelig godt forstå du er glad for det.
  Tak for historien :o)

  SvarSlet
 8. Kære alle. Tusinde tak for jeres søde kommentarer. Det glæder mig. Jeg føler også selv, at der er en mening med det maleri. Og det er endda også hende der har malet det, der døbte det. Mange hilsner fra Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Det er en smuk historie du fortæller, jeg tror fuldt og fast på , at der er mere mellem himmel og jord. Dejligt minde om din far.Tak fordi du fortalte om det:-)

  SvarSlet
 10. Kære Liselotte,

  jeg er fuldstændig enig med de andre. Det er virkelig både en smuk historie og et smukt maleri.
  Tusind tak fordi du ville dele din historie fra hjertet med os. Meget tankevækkende, livsbekræftende og gribende.

  De kærligste decemberhilsner

  SvarSlet
 11. Tak for en dejlig historie.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 12. Kære Prikker i luften, TANTE GRØN og Lanbohaven. Tak for jeres dejlige kommentarer. Tror også min dejliga far lige skulle sende mig en hilsen, det gør i hvert fald godt og tænke på. God dag til jer derude :) Lise Lotte

  SvarSlet
 13. Hej Lise Lotte.
  Sikke en skøn blog med et dejligt navn, der pirre min nysgerrighed, du har fået lavet. Hvilket fantastisk billed, så livsbekræftende og et håb om, at leve imens man kan. Jeg ville ønske det var mig, der havde sådan et minde om mine forældre, så det må være guld værd for dig.
  Dette dejlige "blog-land" er forholdsvis nyt for mig, men jeg følger med fremover, da jeg er blevet lidt afhænig :-)
  Det bliver spændende til sommer og se, hvad alle de frø vi har byttet på plante-byttecentralen er blevet til.
  Håber denne besked endelig lykkes:-)

  mange hilsner og tanker
  Helle Ludvigsen

  SvarSlet
 14. Kære Helle. Tak for dit søde svar. Jo det lykkes....jeg skulle bare lige sætte et flueben det rigtige sted. Velkommen til min blog. Det er ritig hyggeligt med alle disse blomster/blog-venner.

  Ja jeg har også været heldig og få byttet mig til en masse skønne frø, så hvis det lykkes, så har jeg endnu mere og bytte med til næste år.

  Jeg er også utrolig glad for mit maleri, det betyder meget for mig.

  Mange hilsner til dig og ha´ en skøn dag....måske med en pokkers masse blæst.

  Lise Lotte

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...