tirsdag den 14. august 2012

FRØLISTE 2012

Kære blogvenner

Så er min frøliste for 2012 næsten klar - eller så klar som jeg kan lige nu. Måske der kommer mere på eller af ......alt efter, hvordan det lykkes med frø.

Men står du og mangler frø eller bare har lyst til at kigge med, så kig på min fane FRØLISTE. Jeg har valgt i år at sætte billeder på mine planter, så man kan se, hvordan de ser ud.

Nogle af frøene har jeg mange af, andre igen kun en enkelt portion. Jeg har selv så mange planter, så det er begrænset hvad jeg ønsker mig, men I ville kunne glæde mig med f.eks.

Lysegul Lupin, Solhat i lysegul, orange eller mørkerød, Passionsblomst, Martagonlilje i mørke farver, Matrem eller sorte blomster (har Akeleje og Stokrose).


Skulle der være noget I har lyst til, så mail lige til mig. Mailadresse under kontaktoplysninger :)
Men vær tålmodig hvis I bestiller, der kan godt gå lidt tid, før jeg får sendt......men jeg glemmer jer ikke. I bliver skrevet op. Men ind imellem går tingene lidt langsomt her i huset :)


19 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte.Det er da rigtigt sødt af dig at du tilbyder frø.Mailer til dig når jeg kommer hjem fra Nice.Vil gerne sætte mig på følgende frø.db.akelejer i hvid og lilla.
  hvid lupin-bordaux stjerneskørm-og hvid katost.
  Håber ikke det er for mange.
  Jeg er hjemme mandag aften fra min rejse.
  Kan tilbyde dig lys/gul lupin(købte den for hvid)Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Det er noteret. Du mailer bare din adresse, så kommer frøene når de er klar. Jeg vil rigtig gerne have lidt af dine gule lupin.

   Knus Lise Lotte

   Slet
 2. Hej Lise Lotte

  Det var da et imponerende arbejde, du har lavet på din frøliste-fane. Jeg vil kigge nærmere og maile dig, men kan desværre ikke tilbyde nogle af de planter, du selv ønsker dig.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Du mailer bare, så skriver jeg dig op. Det gør overhovedet ikke noget, at du ikke har nogen planter/frø og bytte med.

   Knus Lise Lotte

   Slet
 3. JA, jeg leder også efter en lysegul lupin.

  Nå men du har jo fået en FB-mail med en hel svada. Og jeg sender dig min passionsblomst foruden de frø, du nu kunne tænke dig fra min liste. (Orv, den skal jeg da også have opdateret her på bloggen og ikke kun på FB).

  Aftenknus fra mig til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne. Ja jeg har fået FB mailen og skrevet dig op. :) Passionsblomsten skal stå i det nye drivhus eller klatre hvis jeg kan få den til det henad vejen.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 4. Hold da op Lise Lotte, så mange skønne planter, du har frø af. Nu er jeg jo ikke meget til frøsåning, men der var da en eller to, jeg godt kunne tænke mig frø af.
  Jeg har lige sået Gudeblomst, den har du forsøgt dig med flere gange, jeg har frø, vil du have nogen? Jeg skal også have lavet en frøliste, nu må vi se, hvornår det bliver.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja jeg har lidt forskellige planter, men desværre ikke i så pæn orden som i din have:) men jeg lærer. Bare skriv hvad du gerne vil have, så reserverer jeg til dig. Jeg har skrevet op at du gerne ville have den sorte Stokrose.

   Jeg vil rigtig gerne prøve Gudeblomst, men jeg er altså ikke god til det, men den er så skøn.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 5. Kæmpearbejde du der har lavet! Det er vel nok flot.

  Jeg har ingen af dine ønsker, men kunne godt selv ønske mig drejeblomsten. Fuld af beundring over dit arbejde. Jeg kan jo sende en frankeret svarkuvert, når du når dertil?
  Havekram herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Har skrevet dig op til Hvid Drejeblomst. Jeg har din adresse, så det skal du ikke tænke over. Er der andet du ønsker sig du bare til.

   Du har faktisk den søde lyserøde dobbelte Akeleje som vi snakkede om, den kunne du godt friste med, hvis du har flere frø :)

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
  2. Ja det er da rigtigt, det havde jeg faktisk glemt det med den dobbelte lyserøde akeleje. Er hermed noteret. Hvis du har min adresse, kan du så ikke skrive afsender på, så får jeg jo også din! Det vil jeg bestemt glæde mig til!

   Slet
 6. Hej Lise Lotte,

  Har mailet mine ønsker til dig. Det er dejligt når man kan deles.
  Vil se om jeg har noget du ønsker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte

   Har set din mail og skrevet dig op. Jeg nyder og dele ud, min kære mand griner lidt af mig, når jeg render rundt i haven og fanger frø i kuverterne. Men jeg hygger gør jeg.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 7. Stort arbejde du der har lavet.
  Jeg har godt nok matrem, men jeg har aldrig prøvet at tage frø af mine stauder. Jeg ved ikke hvordan man gør...
  De andre af dine ønsker har jeg ikke.
  Håber det lykkes for dig at få fat på dem alle.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tog lidt tid og lave den frøliste og drillede en del, men nu har jeg den og kan bare rette til :) Hvis ikke jeg får min ønsker, så kommer det nok en anden dag, det er lidt det sjove i det også. Og lede.

   Ha´ en god dag.

   Mange havehilsner
   Lise Lotte

   Slet
 8. Jeg har kigget på din frøliste, og der er da flere, der frister. Jeg sender lige en mail :o)
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 9. Sikke en imponerende liste med mange skønne blomster. Hvor "grådig" kam man tillade sig at være?

  SvarSlet
 10. Kære Lise Lotte.

  Da jeg jo slet ikke laver ret meget i haven vil jeg bare lige sige; kom forbi og kiggede indenfor og hvor er det flot at du selv laver frø i større stil. Jeg er imponeret!

  Ha' det godt til vi "ses" igen!
  KH Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe. Ja jeg er godt nok noget af en havetosse :) det skal medgives. Men har fundet ud af, at haven er en rigtig god terapi og så kan jeg jo samtdig glæde andre lidt :)

   Kh Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...