tirsdag den 8. januar 2013

En gave der godt kan gå hen og give mere arbejde


GODT NYTÅR alle sammen.


Så er det nye år begyndt - og lige om lidt er det forår. Kan man da håbe. Der har ikke været så meget fut i matriklen. Det er lidt som om mørket godt kan smitte lidt af her :)

En af de gaver jeg fik til jul var denne bog. Der er rigtig mange lækre ting i bogen, jeg godt kunne tænke mig.En lækker solseng og et dyrkningsskab. Uha det er lige mig. Det ville passe godt ind i haven.

Især dyrkningsskabet da min mini børnehave (som er lavet af et gammel køkkenskab) er ved og falde fra hinanden. Det kan ikke rigtig tåle og være udendørs i al slags vejr. Så dette ville gøre det godt hos mig.....og mine småplanter.

KLIK evt. på billedet for at det lidt bedre.

Ja og så fik jeg også Claus Dalbys nye bog med drivhuse af mine unger og svigersøn. Der er et par timers læsning.
26 kommentarer:

 1. Godaften Lise Lotte.Ja! gode bøger er slet ikke til at undvære.Har også C.D.s nye bog....og der er til rigtig mange timers læsning.Den anden bog kender jeg ikke,men det ser ud til at der er mange spændende ting i.Også et rigtig godt nytår til dig God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Jette. Nej findes der da noget bedre en gode havebøger. Nu skal der læses igennem og drømmes.

   Knus
   Lise Lotte

   Slet
 2. Ja det ser ud til at være en bog, der kan give en masse inspiration og føre til endnu flere hyggelige timer med frølinger og andet godt. Hav en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen May. Ja håber da jeg kan lokke min mand til at flikke noget sammen. Især det lille hus, det er jeg vild med.

   Ha´ en dejlig dag.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 3. Det ligner en drømmedejlig bog... tænk at ligge og dase på den lækre solseng... mmmm ;o)
  God fornøjelse med eventuelle nye projekter :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Bettina. Umm ja dase, nu bliver jeg da helt syg efter at den bliver lavet. Det er godt og have noget og se hen til.

   Ha´ en god dag.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 4. Ja der er til lidt læsning i de lange mørke vinteraftener, det er jo dejligt. Vi må håbe, at Arne kan lave et nyt dyrkningsskab til dig. Det bruger du jo flittigt :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ja når man nu ikke rigtig kan lave så meget i haven, så er det da skønt med en god bog. Så må jeg bare håbe at Arne får lyst til tømmerarbejde. Altså det der dyrkningsskab kunne jeg rigtig godt tænke mig.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 5. Dejlige boggaver - den ser spændende ud, den der hobby-gør-det-selv-bog :) Det ville lige være noget for min husbond (jeg er jo ikke selv så handy...)

  kh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla. Ja sådan en hobby-gør-det-selv-bog er ikke tosset. Jeg er heller ikke handy....overhovedet, så skal også lokke manden til og lave det. Din husbond er jo helt fantastisk til det, det har vi da opdaget her i blogland :)

   Knus og ha´ en dejlig dag
   Lise Lotte

   Slet
 6. Jeg har også luret lidt på den bog, og nu har du da gjort mig ekstra-ekstra nysgerrig. Må lige et smut om biblioteket... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Fru Friis. Den kan du roligt låne. Masser af skønne idéer og der følger rigtig gode tegninger med, så man er ikke helt på Herrens mark. Det næste er "bare" at lokke manden til at syntes, at idéerne er ligeså gode :)

   Ha´ en god dag

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 7. Det lyder som om, der er ved at være gang i drømmeprojekter i haven Lise Lotte. Det skal blive spændende at følge!
  Så vil jeg da bare sige god arbejdslyst til jer begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Bente. Du kan tro, at der er gang i drømmeprojekterne, det er bare lige det med at føre dem ud i livet. Arne skal arbejde og jeg skal drømme :)

   Knus og ha´ en god dag
   Lise Lotte

   Slet
 8. Hej Lise Lotte
  Dejlige bøger du har fået, jeg har haft lånt bogen haveprojekter på biblioteket, og du har ret, man kan nemt "komme" på arbejde. Fik også Vis mig dit drivhus i julegave og den er som de andre af Claus Dalbys bøger en man kan sidde med i timevis. God læse- og arbejdslyst ;0), jeg glæder mig til at se resultatet.
  Du må have en god aften.
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Anita. Ja er det ikke skønt, at få havebøger. Sikke man da kan drømme sig væk. Den drivhusbog er godt nok et digert værk, men hyggeligt og sidde og læse.

   Det lille dyrkningshus er lige mig, så håber jeg kan overtale manden til at bygge til mig, jeg kan nemlig ikke selv. Der sidder hænderne helt forkert.

   Kh og ha´ en god dag
   Lise Lotte

   Slet
 9. Du har helt ret. Hver gang man læser en ny havebog får man jo nye ideer! Men det er vel også det der er meningen - at vi skal lade os inspirere, snuppe en ide hist og her. Det er helt klart min favorit ved alt havearbejde. Det er da netop at finde på/få nye ideer/blive inspireret så man kan drømme om hvordan det kommer til at se ud, alt imens man skridter det nye bed op og måler hist og her.

  Held og lykke med de mange timers læsning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen. Ja uha hvor kan man få mange gode idéer. Det er vist godt, at det hele ikke kan føres ud i livet, men skønt og drømme. Jeg har lidt idéer på tegnebrættet, så nu må vi se, hvor langt det kommer.

   Ha´ en god dag
   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 10. Det planteskab ser uhyggelig nødvendigt ud :) Jeg håber at du har fået bogen af en, som er villig til at deltage udførelsen af projekterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Sussi. Hi hi det var lige ordet - uhyggelig nødvendigt - den låner jeg. Det kan jeg nemlig slet slet ikke undvære. Så må vi se om manden hopper på den idé.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 11. Den ser spændende ud - din gave.

  Jeg har bogen "50 projekter til din have" af Lars Klemme & Hans Møller. Det er der ind til nu ikke kommet mere arbejde ud af - andet at vende bladene i bogen ;O).....men lysten mangler ikke. Jeg har bare ikke så meget mod på værktøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Susanne. Nej det er jo så lige det, jeg skal også lige have manden med på idéerne, men drømme det kan jeg da imens. Jeg har hænderne sat forkert på til sådanne projekter, så skal have hjælp.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 12. Hej Liselotte. Sikke en god gave. Jeg blev temmelig inspireret af "skabet" Det kunne jeg også godt tænke mig. Også rigtig godt nytår til dig. Vi må håbe på en forrygende havesæson!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Ja altså det "skab" vil jeg rigtig gerne have. Håber jeg kan overtale til foråret :) Det kan næsten ikke blive forår og havesæson hurtigt nok.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet
 13. Hej Lise-Lotte.
  Det er nogle dejlige boggaver du har fået. Så må du ha' god læselyst.... og god arbejdslyst, når du kommer der til.
  Venlig hilsen og et forsinket godt nytår.
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene. Tusinde tak. Ja jeg glæder mig. Især hvis det lykkes og få min bedre halvdel til at snedkerere :)

   Også et rigtig godt Nytår til dig og et godt haveår.

   Kh
   Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...