lørdag den 9. februar 2013

OM jeg bliver fristet....mig....overhovedet ikke :)

Ej altså bliver nødt til at dele med jer, måske nogen af jer derude er interesseret.

Jeg er medlem af Konnässörsklubben i Sverige. En afdeling af Göteborg Botaniske Have, hvor man kan købe frø fra deres planter - både stauder, sommerblomster, træer m.m.

Derudover er der gode råd om at så, jord og meget andet spændende. Så er du med på at prøve og så og lave dine egne planter, har du måske lyst til at kigge på deres nye webbutik med alle lækkerierne.

Ja jeg lader mig jo ikke friste - overhovedet ikke - men måske en af jer bliver det :)

God fornøjelse. Ja det er forøvrigt gratis og melde sig ind.


http://konnklubb.nordicshops.com/

Achantus - Bjørnetidsel

9 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte. Tak for tipset, det er kanon.

  SvarSlet
 2. Hold-da-op, Lise Lotte!!
  Det første der møder mig når jeg klikker på dit link er et stort foto af den must-must-must-have Lavatera trimestris New Dwarf som jeg ikke kan undvære i den kommende sommer!
  Jo jeg bliver fristet og tusind tak for linket det var godt at snuse rundt derovre:o)

  SvarSlet
 3. Om det frister? Et hurtigt kig på dit link viser, at det kræver mere tid, end jeg har nu, men jeg skal da ind og kigge igen. Tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Kære Lise Lotte
  Hm måske skal jeg lade være med at trykke på linket, for jeg skal ikke så mere end dem, jeg har liggende nu, men jeg kan se, at det er nemt at lade sig friste. Man kan måske tage et lille forsigtigt kig :) jeg har jo heldigvis ikke det så-gen som du har, men i disse kolde tider, er vi nemme til at lade os friste.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Fristet hvad er nu det for noget tror da ikke det findes her i Jylland :O) nå jo det der hvor man bestiller mange flere frø end man har beholder og andet til. Nå så kender jeg det nok alligevel har da lige fået lidt hjem fra Frøtorvet og Susannes blomstercafe`´ og har lige sværet i drivhuset i en lille time for at begynde på de tidlige sager..

  SvarSlet
 6. Hej Lise Lotte.
  Fristet? Uh, jeg er i hvert fald bange for at blive det, så jeg tjekker ikke dit link ud, for jeg er allerede blevet fristet over evne. Helle Blomsterhatten her over og jeg har allerede købt så mange frø, foruden alle de mange vi havde i forvejen, så det bliver noget af en opgave, både at få plads til at så alt det, og at prikle, potte op og plante ud. Vi har sikkert heller ikke potter nok. Det må vi løse hen af vejen. Jeg er i hvert fald sikker på, at hvis blot halvdelen lykkes for os, så kommer romantikken for alvor til at blomstre i min have i år:-)
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 7. Tak for info Lise Lotte......ja du er en sand fristerinde, er du! Nå, jeg må vist styre mig, jeg må begrænse mig, til det i forvejen indkøbte, samt alle de skønne frøposer jeg har fået af søde havebloggere bl.a. dig selv!

  SvarSlet
 8. Fristet? Neeej, slet ikke!! Jeg stod i kø, da den nye webbutik åbnede i går, med det resultat, at Visabetalingen ikke kunne gennemføres. Ejheller Mastercard.
  Så ville jeg bestille med faktura. men nu kunne jeg ikke logge på, og til sidst kunne jeg ikke se min indkøbevogn mere.
  De har ikke lige styr på nethandel endnu, men det kommer nok.
  Jeg må nok styre min købelyst lidt endnu.
  Har handlet hos dem mange gange før.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 9. Hej Liselotte,
  Ih hvor ser det spændende ud.
  Nej jeg må ikke lade mig friste.
  Men kigge kan man jo altid.
  Glæder mig til at høre hvad du sår i år.
  Du har altid mange smukke blomster at vise.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...