onsdag den 25. januar 2012

Åh nej det er jo heller ikke nemt - om fristelser

I disse dage med det skønne frostvejr kan det være en anelse besværligt og få postkassen op, men med lidt tålmodighed lykkes det. Og heldigvis var et at mine haveblade med - Alt om Haven. Skønt.

Men altså - David Austen - kunne I ikke lade være med at friste os over evne. Især når man har en forkærlighed for roser. Nu kommer der sørme en ny rose og er man da helt forelsket. Suk.

Princess Ann
Er den ikke skøn
Billedet lånt fra David Austen´s hjemmeside

Gad vide om denne lille skønhed ikke passer ind i min have. Jo vist gør den det. Problemet eller udfordringen hedder bare:  HVOR POKKER SKAL DEN STÅ.

Må holde mig i skindet. Jeg prøver virkelig, men hvor er den skøn. Og så lover de tilmed, at den kan holde hovedet oppe uden at nikke. Hmmm.

Det er "farligt" at læse haveblade :)

Mon man ikke i stedet skulle gå en runde i haven og nyde det flotte solskin i en rimfrost indpakket have.

20 kommentarer:

 1. Den er sørme skøn den rose.
  Altså du må da gerne "låne" et lille stykke jord til "din" rose hos mig. ;-D Så kan du til hver en tid komme og besøge den :-D hæ hæ...
  Ja hvor kan man blive fristet i blogland, blade og ja hvor man end vender sig. Det er hårdt at være tosset med planter. (og også lidt skønt)
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 2. Ja jeg kunne også ønske mig mange flere, men når mine over 100 skal klippes, ja så vil jeg gerne låne dem ud til både dig og Marianne :o) Når de blomstrer vil jeg ikke af med dem.
  Her er ingen solskin, men grå himmel og hundekoldt. Håber du styrer klikfingeren lidt endnu, der kommer sikkert mange flere fristelser.

  SvarSlet
 3. Hej Lise Lotte,
  Mon ikke du alligevel kan "skrue" denne fantastiske rose ned et sted? :)

  SvarSlet
 4. Jo, det er en lækker rose. Jeg skal jo igang med at lave nye bede, så jeg har måske plads, men jeg synes det er svært at overskue nye planter nu. Tror jeg holder mig fra hjemmesider med den slagsindhold, til jeg har en haveplan.....
  Hilsen Skipper

  SvarSlet
 5. Jo det er farligt at læse haveblade, men også dejligt.

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig er der plads til sådan en lille-bitte-bitte rose som lover ikke at fylde eller være til besvær... bare ind med den!! ;o)

  SvarSlet
 7. Den rose er da eventyrlig lækker med sin "fyldte skål" ligner den næsten en pæon, ikk´.
  Jeg tror ikke du kan skyde tanken fra dig og er sikker på det ender med at du alligvel får møjet den ind på en plet i haven ;o)....lad se i løbet af 2012 ;o)

  SvarSlet
 8. Den må og skal du da ha plads til... sådan en skønhed :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Hvis dette nummer af havebladet er farligt at læse, lader jeg plastikken blive på, og pakker forrige nummer ud. Indholdet er alligevel ikke på mode mere ;O)

  SvarSlet
 10. Den ligner den, jeg fik til mors dag - blot en anelse mørkere. Disse roser har en helt speciel duft, som slet ikke kan beskrives.

  Hvad hedder den spændende rose, du har afbildet ude til højre med rød hvide farver ?

  SvarSlet
 11. Kære Alle sammen. Altså det bliver et fælles svar for lige pludselig lavede min blog vrøvl og lukkede ned. Øv altså.

  Jeg kommer "nok" til at have fingrene i den rose og så få den skruet ned et sted, som Fru Friis skriver:) Jeg er nem og lokke - hva!

  Kære Diane. Den rose du kan se hedder Nostalgi. Den er utrolig smuk.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 12. Kære Lise Lotte
  Det er da en utrolig smuk rose, du her viser.
  Jeg er også enig i, at det er svært ikke at lade sig friste, for der er så mange skønne planter, som man gerne vil have stående i sin have. Også hos mig kniber det med pladsen.
  Glæder mig til at se den her på bloggen, hvis du anskaffer dig et eksemplar.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 13. Jeg giver dig ret. Den ER virkelig smuk. Vi kan bare ikke få roserne til rigtig at gro i vores have, så jeg fristes ikke. Vi har derfor kun ganske få roser.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 14. Her gik jeg og troede, at det bare var mig, som lod mig friste. Ind til videre har jeg alligevel "fået" plads til det, der hoppede op i vognen næsten af sig selv. Jeg kan godt forstå, at du har forelsket dig i den rose. Var lige tilbage i et af dine indlæg fra november tror jeg det var. hvor du viser "Anemone rubra". Den er rigtig køn. Hvor har du fundet den henne?

  SvarSlet
 15. Kære Kirsten. Altså jeg er meget nem og frist, hvilket haven også bærer præg af. Jeg kommer "nok" til at skulle have denne rose også, når og hvis den kommer her.

  Kære Landbohave. Du har da også en stor og skøn have med så mange andre smukke planter, så det gør nok ikke så meget, at der ikke er så mange roser. Og smukke dyr :)

  Kære May. Nej du er helt sikkert ikke den eneste der lader sig friste. Den smukke anemone fandt jeg netop fordi jeg er så nem og friste. Her om efteråret/vinter har mange planterskoler billige planter med 60-70% rabat for at slippe de sidste. Så jeg har købt den i en eller anden planteskole jeg ikke lige husker - mener det var i Bo Grønt i Vordingborg, så mon ikke de får den igen):) fik den næsten forærende. Så jeg glæder mig til at se den komme op.

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 16. Hej Lise Lotte. Tak skal du have. Jeg vidste ikke, at der også var en Bo Grønt i Vordingborg. Kender kun den i Toksværd. Hav en god week-end.

  SvarSlet
 17. En skøn rose, du viser her :) Jeg er selv fuldstændig bidt af Austins roser og ønsker mig mange flere. Et tip hvis man har pladsmangel: ned i en stor krukke med rosen, der kan de stå i mange år, men man skal selvfølgelig være mere effektiv med vandingen.

  SvarSlet
 18. Hej Ulla. Tak for den skønne idé. Så er der mulighed for at få endnu en rose til samlingen. Syntes altså den er så smuk. Og Austen roser er altså smukke.

  Ha´ en rigtig god dag.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 19. Ja, den er godt nok smuk, den nye Austin rose, suk og længsel :-)
  Jeg har lige opereret min postkasse op, og der lå sørme en kuvert med min seneste frø-ordre, så jeg har fået mit 'fix' for et stykke tid nu :-D

  SvarSlet
 20. Kære Hanne. Ja det der postkasse halløj driller også her. Nu er den snart stivfrossen og det må se lidt sjovt ud, når jeg næsten ligger på knæ for at tø låsen op :):)

  Frk. Annemone (Ulla) kom med den ganske glimrende idé at sætte rosen i en stor krukke, så nu er der nok ingen vej udenom. Den rose må altså hjem til mig.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...