mandag den 21. maj 2012

Weekend på Samsø og et skønt blogtræf

Som I jo nok har opdaget, har vi været til blogtræf hos Lisbeth og Bent fra Høneballehaven. Og sikken da en have - kors hvor er den flot - og jeg kan sagtens forestille mig det "arbejde", der ligger i at holde sådan en stor og flot have.

De var utrolig gæstfrie og vi fik en skøn rundvisning -eller flere - frokost - plantebytning, kaffe og en skøn hjemmelavet lagkage. Så kan det da ikke blive bedre.

Og når man så tilmed møder alle de skønne haveglade mennesker, man kender fra bloggen, så fuldender det bare dagen. Vi havde nogle fantastisk hyggelige timer i Lisbeths have. Fik en masse gode ideér og planter med hjem, som Lisbeth var så sød og grave op til os. De er plantet og skal nu nurses det næste stykke tid, så de ikke får hjemvé.

Vi havde valgt overnatning på Samsø, så sammen med billeder fra haven, får I også lidt billeder fra øen. Det hele er bestemt et besøg værd. Det var første gang, jeg var på øen, så jeg skulle bare se det HELE.

En lille fotokavalkade, jeg kan desværre ikke navnene på det meste, men derfor skal I ikke snydes for billederne af de smukke planter:
Kæmpe konvaller - og de var kæmpe


Denne lille svend her blev vi helt tosset med.
Har tjekket på nettet, den bliver KUN 15 METER høj.

Men hvor vil vi gerne have fingerene i den,
det kræver vist lidt planlægningFransk Anemone - utrolig smuk og stor.
Har forsøgt mig et år, men de bliver altså bitte bitte små

En Vortemælk - som jeg var så heldig og få en bid af


Og der snakkes - meget

Rundtur med Lisbeth, som fortæller om de skønne planter.
Helt utroligt som hun kan huske navne


Inden og efter blogtræffet var vi rundt på Samsø. Skøn ø og det jeg især var overrasket over var det flotte landskab. Det er noget andet end det flade land, jeg kommer fra.

Ballen Havn

Hi hi - dem her har jeg ikke set siden jeg var barn

Issehoved - meget flot bakkelandskab.
Det må man ikke snyde sig selv for, hvis man kommer til Samsø

Mårup Havn

Samsø Airport
Hvor pokker har de gjort af Teminal 1
På bagsiden såmænd, hvor der også står:
Samsø Internationale Airport.

Se det er da humor.
Fyrtårn - kan ses fra færgen, når man ankommer
Meget højt op.

Jeg var helt med oppe og jeg har altså noget med højder.

Lidt af den smukke udsigt,
når man når helt op.

Så kære Lisbeth..............TAK fordi du fik mig/os helt over til Samsø til et dejligt blogtræf. Det var et par dejlige dage, vi fik.

Tak for rundvisningen i haven og alle de skønne planter du gravede op til mig, dem er jeg meget glad for.

Og tak alle I søde bloggere. Dejligt og møde jer derude.


27 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte..
  Dejligt at se jeg ikke er den eneste, der ikke fik lagt indlæg på med det samme ;)) Har også først lige lavet et nu her..
  Tak for en dejlig dag og rigtig hyggeligt at møde jer.. Håber det sker igen.. Måske den 5. juni ?? :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lena. Nej vi fik jo en ufrivilling overnatning mere - så fik vi nydt Samsø lidt længere - så derfor kom jeg lidt sent igang.

   Også hyggeligt og møde dig. Selvfølgelig ses vi engang ude i haveland - men tror ikke vi når 5. juni, det er jo lidt dyrt med de færge/broafgifter :):) og ekstra overnatninger.

   Ha´ en skøn solskinsdag.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 2. Tak for rundtur på Samsø, dejligt i alle lave indlæg derfra til alle os som blev hjemme.
  Har lige læst dit indlæg om solhatte/ tomater, grinte så tårene rendte. var lige kommet lidt bagefter i blog land.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle. Ja velbekomme da. Der er dejligt derover, helt klart en tur værd. Vi har nydt det.

   Ja hvad gir´ du mig. Og for det ikke skal være løgn, så kommer der tomatplanter i både dahlia i krukkerne og andre små frølinger, jeg troede var et nydt vidunder til haven. Hi hi sådan kan det gå.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 3. Kære Lise Lotte
  Tak for en helt igennem dejlig dag - og du overdriver jo ikke, når du skriver, at I valgte at overnatte på Samsø! Ha ha. Men Samsø Internationale Airport nåede vi ikke, så tak for de billeder derfra!
  Lad os håbe, at vi mødes en anden gang i en anden skøn have!
  Mange hilsener Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Bente. Så hyggeligt og møde dig. Valgte og valgte - den sidste nat var jo lidt på tvang, fordi mor her ikke kan finde ud af at bestille de rigtige færgebilletter. Men vi fik en helt igennem skøn weekend på Samsø og nød hvert sekund - og især Lisbeth´s have.

   Kh Lise Lotte

   Slet
  2. Ja jeg fik jo historien af dig derfor min Ha ha og ikke skadefro - for det kan jo ske for enhver!!

   Slet
  3. Kære Bente. Det var altså også ret sjovt - altså når vi var kommet over på Samsø og sikker på vi kunne komme hjem igen. :):)

   Slet
 4. Kære Lise Lotte
  Tak for søde ord og gode billeder, både fra min have og fra dejlige Samsø. God reklame for øen :o) Det hedder Issehoved.
  Vi har faktisk en meget dygtig fyr, som styrer vores flyveplads herovre, han har i sin tid gået på Samsø Efterskole, hvor jeg den gang var sekretær. Han er omkring 50 nu, så det er nogen år siden. Han prøver at lave flyvning med vandflyver og forsøger at få tilladelse til det, så han kan flyve folk til og fra fastlandet. Et forsøg på at få flere indbyggere til øen.
  Så nu ved du lidt om terminalerne.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Ups Ishoved er rettet til Issehoved. Åh hvor var der flot og også ude og oppe i fyret. Jamen det er en skøn ø og jeg gør gerne reklame for den.

   Altså den lufthavn var da helt klart et scoop, hvor var der skønt. Vi morede os lidt over, at der var hele 2 terminaler. Dejligt med folk der går forrest.

   Vi havde nogle dejlige dage på Samsø, i din have, overnatning, udflugter på øen, så det var rigtig dejligt. Og en masse billeder som jeg nu gemmer og nyder.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 5. Hej Lise Lotte,

  Tak for sidst. Dejligt at møde alle I skønne bloggere derude. Godt at I nød jeres weekend på Samsø- Jeg ville også gerne se mere af øen. Glæder mig meget til at få plantet min rose som jeg vist fik fra dig. Ghita Rennaisance.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Ja rosen var fra mig, home-made - så jeg håber den klarer det. Første gang jeg har prøvet det.

   Og tak for sidst - hyggeligt.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 6. Hej Lise Lotte.
  Tak for sidst på dejlige Samsø. I fik da noget ud af turen med ekstra overnatning :-)... Det var hyggeligt at hilse på jer.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone.

   Ja selvtak - skøn tur til Samsø. Og vi fik valuta for pengene om jeg så må sige :) men dejlig weekend.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 7. uha.... en ren "forbryderbande" på Samsø :) :) ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim. Ja det kan du vist godt kalde os - men hvor var det hyggeligt. Skøn weekend. Og sikken en have og Lisbeth er jo så gavmild med planter, så fik en del med hjem, der nu er kommet i jorden.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 8. Man kan tydeligt fornemme hvor meget I har hygget jer derovre hos Lisbeth på øen. Pyt med billetter, det nummer kunne jeg også have lavet :-) Bare godt at I 'slap væk' til sidst ;-)

  SvarSlet
 9. Herligt med en rundtur på øen, jeg må altså også tilbage dertil. Tak for nogle hyggelige timer, det må vi kunne gøre om en anden gang. Tror du iøvrigt ikke at vi skal klippe vortemælken lidt tilbage, eller lader du den bare stå og komme sig over sin hjemvé?

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var altså en skøn tur. Og selvtak - det var bare så hyggeligt.

   Jeg klipper min ned for den ligger og slasker henad jorden. Så må jeg vente med at glæde mig til næste år, ellers bruger den bare al sin energi på blomsten.

   Kh Lise Lotte

   Slet
 10. Hej Lise Lotte, mange tak for en hyggelig dag, det var næsten helt overvældende at møde alle jer søde bloggere, en meget fin dag.

  Og så fik vi liiige vinket til hinanden i Ballen havn :)

  Håber vi ses en anden gang.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla. Ja selv tak, hvor var det altså hyggeligt. Det var en hyggelig lille havn - Ballen. Ja vi så jer lige ud af øjenkrogen. Vi kørte en tur nordpå, så vi fik set hele øen.

   Ja mon ikke vi ses. Nu har vi jo fået smag for det.

   Knus Lise Lotte

   Slet
 11. Hej Lise Lotte. Også tusind tak til dig for en hyggelig dag. Nu har jeg set mange billeder fra Samsø og det er sjovt at se, hvordan vi ser forskellige motiver. Dine billeder var gode også dem fra hele Samsø. God idé med en overnatning, så man får en ekstra oplevelse ud af det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte. Ja det er sjovt og se, hvordan hver enkelt har syntes, at der var et godt motiv, så jeg har også været alle bloggene igennem for at se alle billeder. Der er så mange gode, så man kan rigtig sidde og nyde turen engang mere.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 12. Tak for beretningen og de fine billeder fra jeres blogtræf på Samsø, god ide at prioritere tid til at se øen også, for der er jo virkelig dejligt der ovre.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita. Ja jeg havde aldrig været der, så vi kunne ligeså opleve hele øen. Der er smukt. Så meget anerledes end hvor jeg bor.

   Mange hilsner
   Lise Lotte

   Slet
 13. Man fornemmer hvordan alle I have-folk har hygget jer!
  Der er så smukt på Samsø. Jeg har været der engang, og nød dine billeder fra turen, Lise Lotte.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorthe. Du kan tro vi hyggede. Det er egentlig sjovt, at man kan møde så mange vildtfremmede mennesker og i løbet af ingenting, så går snakken og hyggen breder sig. Det kunne mærkes, at vi havde samme interesse.

   Kh Lise Lotte

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...